croton zaden: toepassingen, bijwerkingen, interacties en waarschuwingen

Ba Dou, Croton, Croton tiglium, Croton Cathartique, Graines de Croton, pic ± Ć³n de Indias, tiglium, tiglium Seeds.

Croton is een plant. De olie uit de zaden wordt gebruikt om medicijnen te maken; Ondanks de ernstige bezorgdheid over de veiligheid, mensen nemen croton zaden voor het legen en reinigen van de maag en darmen. Ze nemen ook croton zaden galblaas problemen te behandelen, koliek, verstopte darmen, en malaria; Croton zaden worden soms rechtstreeks op de huid aangebracht voor spier- en gewrichtspijn (reuma), jicht, zenuwpijn (neuralgie), en bronchitis.

Croton zaden bevatten chemische stoffen die een sterk prikkelend effect op de maag en darmen te hebben.

Onvoldoende bewijs fo; DOOR DE MOUT; Galblaas problemen; Geblokkeerde darmen; Malaria; Ledigen en het reinigen van de maag en darmen; Andere condities. Toegepast op de SKI; Gewrichtspijn; Jicht; Zenuwpijn; Bronchitis; Andere condities. Meer bewijs nodig om de effectiviteit van croton zaden voor dit gebruik te geven.

Croton zaden onveilig zijn bij inname via de mond of op de huid. Eén druppel van Croton olie kunnen bijwerkingen veroorzaken, en 20 druppels olie kan leiden tot de dood; Croton zaden kunnen leiden tot het verbranden van de mond, braken, duizeligheid, stupor, pijnlijke stoelgang, abortussen in zwangere vrouwen, en het instorten bij inname via de mond. Als croton zaden op de huid worden gebracht, kunnen ze leiden tot jeuk, branden, blaarvorming en; Speciale voorzorgsmaatregelen en waarschuwingen: Zwangerschap en borstvoeding -feeding: Croton zaden zijn onveilig voor iedereen te gebruiken, maar vrouwen die zwanger zijn moeten extra zorg te gebruiken om croton zaden te vermijden zijn, omdat ze een abortus veroorzaken. Croton zaden zijn onveilig om te gebruiken als u borstvoeding -feeding.

Momenteel hebben we geen informatie over CROTON SEEDS Interacties

De geschikte dosis croton zaden afhankelijk van verschillende factoren zoals leeftijd van de gebruiker, gezondheid, en verscheidene andere voorwaarden. Op dit moment is er niet voldoende wetenschappelijke informatie om een ​​passende reeks doses voor Croton zaden te bepalen. Houd in gedachten dat natuurlijke producten zijn niet altijd per definitie veilig en doseringen kunnen belangrijk zijn. Zorg ervoor dat u relevante aanwijzingen op te volgen op de etiketten en uw apotheker of arts of andere zorgverlener te raadplegen voordat u.

Referenties

Tyler VE, Brady LR, Robbers JE. Farmacognosie. 7th ed. Philadelphia, PA: Lea & Febiger 1976.

Natural Medicines Comprehensive Database versie voor consumenten. zie Natural Medicines Comprehensive Database Professional Version. ĀTherapeutic Research Faculty 2009.

Ex. Ginseng, vitamine C, Depressie