cyclobenzaprine voor fibromyalgie

fibromyalgie Trends

Slaperigheid; Droge mond; Duizeligheid.

Generic Nam; Brand Nam; cyclobenzaprin; Amrix

Cyclobenzaprine is een geneesmiddel dat gebruikt wordt om de spieren te ontspannen. Experts weten niet precies hoe dit medicijn werkt om fibromyalgie te verbeteren.

Cyclobenzaprine artsen kunnen voorschrijven om de pijn, stijfheid en slaapproblemen die optreden bij fibromyalgie behandelen.

Mensen met fibromyalgie die Cyclobenzaprine nemen lijken tot een algemene verbetering van hun symptomen opmerkt. En zij in het bijzonder rekening mee een betere nachtrust. 1-effecten van het geneesmiddel kan afnemen in de tijd.

Bijwerkingen zijn

Minder vaak voorkomende bijwerkingen zijn vermoeidheid, zwakte, misselijkheid, constipatie, maagklachten, wazig zicht, nervositeit, en verwarring.

Zie Drug Verzoek om een ​​volledige lijst van bijwerkingen. (Drug Referentie is niet beschikbaar in alle systemen.)

Het is moeilijk om verbetering van pijnlijke aandoeningen zoals fibromyalgie meten. Dit maakt het moeilijk te zeggen hoe effectief een geneesmiddel is in de behandeling van deze aandoening.

Vul het nieuwe medicijn informatieformulier (PDF) (Wat is een PDF-document?) Om u te helpen deze medicatie te begrijpen.

Tofferi JK, et al. (2004). De behandeling van fibromyalgie met Cyclobenzaprine: Een meta-analyse. Arthritis and Rheumatism, 51 (1): 9-13.

Anne C. Poinier, MD – Interne Medicin; Karin M. Lindholm, DO – Neurologie

12 maart 2014