dagelijkse calorie-branders

Is uw dag bomvol met toezeggingen – werk, school, boodschappen, schoonmaak, kinderopvang? Heeft u lachen om de notie van zelfs met 30 minuten om te passen in een oefening DVD, veel minder tijd te lopen naar de sportschool?

Dit is de plek waar je echt wat calorieën kunt verbranden en kracht op te bouwen, dus niet verhuren al uw werken in de tuin. zegt Joshua Margolis, een personal trainer en de grondlegger van Mind Over: “sneeuwschuiven in de winter, harken en zakken bladeren in het voorjaar, zomer en herfst, Afhankelijk van het seizoen, kunt u altijd iets dat zeer energie verbruiken do” Matter Fitness in New York City.

Hoeveel calorieën heb typische activiteiten in de buitenlucht te verbranden? Het varieert nogal, afhankelijk van uw grootte (hoe zwaarder je bent, hoe meer je verbrandt), leeftijd (jongere mensen meer calorieën verbranden), en hoeveel spieren je hebt (spieren verbrandt meer calorieën dan vet). Maar gemiddeld, hier is wat je zou verwachten per uur verbranden, terwijl het opruimen van uw tuin

“Harken en zakken bladeren is bijzonder goed, omdat je ook wel een heleboel buigen, draaien, tillen en dragen – alle dingen die kracht kunnen bouwen en zich veel spiervezels,” aldus Margolis. “Je moet gewoon voorzichtig zijn om deze dingen goed te doen zijn, buigen op de knieën en niet uw rug te belasten. Tuinieren is ook geweldig, omdat je voortdurend opstaan ​​en neer, stretching, buigen, en het bereiken om het onkruid te trekken. ”

Hoe kun je versterker van de calorie-brandende kracht van je werken in de tuin? Ga oude school, Margolis zegt