David Katz’s smaak punt dieet beoordeling

Wat als smaak waren een van de sleutels tot het verliezen van gewicht voor het goede?

Het Flavor Point Diet richt zich op smaak. Het idee is dat het beperken van de smaken op uw bord helpt u te herkennen wanneer je vol bent, zodat je stoppen met eten.

Dit plan bestaat uit drie fasen

Fase 1: Elke dag wordt een “smaak thema” tijdens de eerste 4 weken van het programma. Al uw maaltijden een veelgebruikt ingrediënt delen. Vasthouden aan dezelfde smaken zal je hersenen te trainen de honger schakelaar uit te schakelen, zodat u de Flavor Point sneller zullen bereiken, volgens de auteur David Katz, MD.

Fase 2: Je krijgt meer smaken tijdens deze fase. U kiest en maaltijden bereiden volgens de richtlijnen Flavor Point om de eetlust te controleren.

Fase 3: U houdt het gebruik van de richtlijnen Flavor Point als je vooruitgang te boeken in de richting van uw streefgewicht en vervolgens de overgang naar onderhoud.

Je eet drie maaltijden en twee tussendoortjes per dag, plus een optionele dessert, alles toe te voegen tot 1,200-1,500 calorieën per dag.

Zeg maar dag tegen fast food, all-you-can-eat buffetten, kunstmatige zoetstoffen, en soda op dit plan.

Tijdens fase 1, de smaak thema’s zijn pompoen, ananas, citroen, walnoot, en basilicum. Elke keer dat tijdens of na de Week 3, kunt u gebruik maken van één van de “speciale verwennerij” menuplannen elke week, die chocolade of kokos bevatten.

Katz raadt u aan om etiketten te lezen om ingrediënten zoals high-fructose corn syrup en transvetten te vermijden.

U moet alcoholische dranken te slaan totdat je aan het einde van een maaltijd, omdat alcohol je meer kans om te toegeeflijk kunnen maken.

Dit plan speelt met smaak, die iets wat je niet had gedacht als u hebt geprobeerd om gewicht te verliezen voordat kan zijn.

Beperkingen: Fase 1 heeft de meeste beperkingen. De “speciale verwennerij” menu’s te helpen veroveren hunkeren.

Koken en winkelen: u koken of eten zoals gewoonlijk, zolang u zich aan de richtlijnen Flavor Point. Er zijn tal van suggesties voor het afstellen van het plan wanneer je uit eten gaan.

Verpakte levensmiddelen of maaltijden: No.

Persoonlijke vergaderingen: No.

Oefening: Vereist. Een mix van cardio en weerstand training wordt aanbevolen voor 30 minuten op de meeste dagen van de week.

Vegetarische en veganistische: Je zou dit dieet aan te passen om het werk voor u, want het benadrukt fruit, groenten en volkoren granen, evenals magere eiwitten en gezonde vetten.

Glutenvrij dieet: Dit dieet richt zich niet op gluten, maar je kan vervangen glutenvrije items voor de brood, crackers, en pasta’s.

Kosten: gewoon je boodschappen.

Ondersteuning: Je doet dit dieet op uw eigen.

Werkt het?

Flavor Point dieet Katz’s is gebaseerd op gedegen onderzoek waaruit blijkt dat de toegenomen variëteit van het eten is gekoppeld aan overeten en overgewicht.

Een studie wees uit dat mensen verloren tussen de 10 en 31 pond op het dieet Flavor Point. Het gewichtsverlies is waarschijnlijk te wijten aan lage calorieën van het plan, niet de beperking van smaken.

Is het goed voor bepaalde voorwaarden?

Dit plan is laag in verzadigd vet en veel vezels, gericht op fruit, groenten en volkoren granen, waardoor het goed voor vele hygiënische omstandigheden, zoals hoge cholesterol, hoge bloeddruk en hart-en vaatziekten. Als je diabetes hebt, maar je zou nog moeten koolhydraten tellen op dit dieet.

Als je ouder bent dan 50 jaar of een gezondheidstoestand, contact op met uw arts voordat u begint dit dieet.

Het laatste woord

Als je een voeding betreft goed plan gericht op het hele gezin die u kunnen helpen gewicht te verliezen en de controle van uw eetlust wilt, dan is dit plan is voor jou.

Het nadeel is dat de smaak thema’s wat tijd om te wennen aan zal nemen en kan ook vervelend voor sommige.

BRON

Katz, D. The Flavor Point Diet, Rodale 2005.

gezonde, lekkere recepten, van en goed eten magazine.

Terwijl u oefenen, moet je tussen tellen …