dementie: inzicht in het gedrag van veranderingen – topic overzicht

Een van de grootste problemen te behandelen als een verzorger de soms vreemde of storend gedrag dat mensen met dementie. Zij kunnen zwerven, doen bepaalde dingen herhaaldelijk, of aandringen op ongebruikelijke routines of activiteiten.

importan; Het is mogelijk dat de belangrijkste titel van het rapport Meningitis is niet de naam die u verwacht.

Nadat u meer over wat ten grondslag ligt blijkbaar even of storend gedrag weet, zul je beter in staat zijn om ze te begrijpen en te reageren in een ondersteunende manier om de getroffen persoon. Dit kan helpen om dingen makkelijker voor u beiden. U kunt manieren om de omgeving van de persoon te veranderen en het opzetten van de dagelijkse routines die bepaalde gedragingen minder een probleem te maken te vinden. Dit kan ook helpen voorkomen dat medicijnen te gebruiken om gedrag te controleren.

Denk na over de achtergrond van de persoon, vorig leven ervaringen (werk en dagelijkse routines), en voorkeuren (favoriete voedsel, activiteiten, of plaatsen); Denk na over de vraag of ongewone gedrag van de persoon kan worden ingegeven door een drang om activiteiten in het verleden of gewoonten voort te zetten. Heeft de persoon gaan altijd aan het werk op een bepaalde tijd, en doet lijkt hij of zij nu meer opgewonden of kunnen dwalen op dat moment te zijn; Als je de persoon niet goed kent, praat met iemand die de persoon wist voordat hij of zij de ziekte ontwikkeld; Is de persoon van de pijn? Pijn kan een trigger voor veranderingen in gedrag; Kan de persoon die een infectie van de urinewegen (UTI)? Als het gedrag verandert snel en is heel anders dan normaal, overwegen om de geteste persoon voor dit probleem. Na te zijn behandeld voor een urineweginfectie, veel terugkeren naar hun normale gedrag.