depressie bij kinderen: symptomen, oorzaken, behandelingen

depressie Trends

Bent u bang dat uw kind kan worden depressief? De meeste kinderen hebben dagen wanneer ze het gevoel verdrietig, eenzaam of depressief. Maar als uw kind lijkt voortdurend verdrietig of hopeloos en dat van invloed is op relaties, kan hij of zij last hebben van depressie bij kinderen, een ernstige psychische aandoening die medische beoordeling en behandeling nodig heeft.

Onder de Affordable Care Act, zullen veel ziektekostenverzekering plannen bieden gratis preventieve zorg, met inbegrip van controles, vaccinaties en screening tests, voor kinderen en tieners. Kom meer te weten.

Health Insurance Center

Depressie bij kinderen is anders dan de dagelijkse “blues” dat de meeste kinderen krijgen als ze zich ontwikkelen. Het feit dat een kind voelt zich verdrietig, eenzaam, of prikkelbaar bedoelt hij niet of zij heeft depressie bij kinderen.

Childhood depressie is persistent verdriet. Wanneer het zich voordoet, het kind voelt zich alleen, hopeloos, hulpeloos en waardeloos. Wanneer dit type van verdriet is eindeloos, maar verstoort elk deel van het leven van het kind. Het interfereert met de dagelijkse activiteiten van het kind, schoolwerk, en peer relaties. Het kan ook van invloed op het leven van elk gezinslid.

Depressie bij kinderen kan worden vastgesteld, vastgesteld en effectief behandeld met medicijnen en / of psychotherapie. Onbehandeld, depressie bij kinderen is een ernstige depressieve aandoening die kan leiden tot zelfmoord.

De oorzaken van depressie bij kinderen zijn onbekend. Het kan worden veroorzaakt door een combinatie van factoren die betrekking hebben op de lichamelijke gezondheid, gebeurtenissen in het leven, familie geschiedenis, milieu, genetische kwetsbaarheid, en biochemische verstoring.

De symptomen van depressie bij kinderen kan variëren. Het hangt af van het kind en zijn of haar bijzondere stemmingsstoornis. Vele malen, depressie bij kinderen gaat gediagnosticeerd en onbehandeld. Dat komt omdat het wordt doorgegeven af ​​als normale emotionele en psychologische verandering die optreedt tijdens de groei.

De tekenen en symptomen van depressie bij kinderen omvatten

s nieuwe e-serie over diagnose, de behandeling, en leven met binge eating disorder