depressie informatie, definitie en voorwaarden

depressie Trends

Informatie en definities van termen in verband met depressie.

Serotonine werkt als een neurotransmitter, een soort chemisch helpt die signalen van het ene gebied van de hersenen naar de andere. Hoewel serotonine wordt geproduceerd in de hersenen, waar het zijn hoofdfuncties uitvoert, wordt ongeveer 90% van serotonine aanbod in het spijsverteringskanaal en bloedplaatjes.

Acupunctuur: Een oude Chinese methode van genezing. Het doel is om specifieke ziekten voorkomen en genezen door steken zeer fijne, vaste naalden in specifieke punten op het lichaam.

Anorexia nervosa: Een eetstoornis waarbij mensen hebben een irrationele angst voor gewichtstoename en daarom aan strenge beperkingen hun voedselinname om te bereiken of te handhaven een abnormaal lage lichaamsgewicht. De diagnose van anorexia moet een persoon weegt ten minste 15% lager is dan zijn normale lichaamsgewicht.

Antidepressiva: Geneesmiddelen gebruikt voor de behandeling van depressie. Antidepressiva zijn niet verslavend. Ze doen niet je “high”, zorg hebben een kalmerend effect of produceren hunkeren naar meer.

Anticonvulsiva: Geneesmiddelen gebruikt om epileptische aanvallen of convulsies voorkomen, waarvan sommige ook gebruikt voor de behandeling van migraine, pijn of symptomen van manie of depressie bij bipolaire stoornis.

Angststoornis: Een ziekte die een intense, vaak onrealistisch en overdreven toestand van vrees en angst produceert. Dit kan al dan niet optreden tijdens, of in afwachting van een specifieke situatie en kunnen gepaard gaan met een stijging van de bloeddruk, verhoogde hartslag, snelle ademhaling, misselijkheid en andere tekenen van agitatie of ongemak.

Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD): Een gemeenschappelijke ontwikkelings- en gedragsstoornissen aandoening wordt gekenmerkt door een slechte concentratie, afleidbaarheid, hyperactiviteit en impulsiviteit die niet geschikt voor de leeftijd van het kind zijn. Kinderen en volwassenen met ADHD worden gemakkelijk afgeleid door beelden en geluiden in de omgeving, niet kunnen concentreren voor langere tijd, onrustig en impulsief, of hebben de neiging om dromen en traag om taken te voltooien.

Bipolaire disorde; (Manisch-depressieve stoornis): Een psychische aandoening die ervoor zorgt dat mensen ernstige hoge en lage stemmingen hebben. Mensen met deze ziekte hebben herhaaldelijk episodes waarin ze voelen ongewoon euforisch of prikkelbaar gepaard met hoge energie en op andere momenten periodes van depressie waarin ze verdrietig en hopeloos. Tussen deze episodes, kan een persoon de stemming normaal zijn.

Body stoornis: Overmatige zorg met ingebeelde of overdreven problemen in iemands uiterlijk.

s nieuwe e-serie over diagnose, de behandeling, en leven met binge eating disorder