diabetes of artritis kan dat leiden tot pijn in de gewrichten?

diabetes Trends

Het is natuurlijk een beetje pijn in uw handen, vingers, voeten en enkels van tijd tot tijd voelen. Gewrichtspijn onderdeel van het ouder worden en kan een aantal oorzaken hebben. Maar dat pijn in je voet of arm kan ook een probleem met een zenuw veroorzaakt door uw diabetes. En dat is een kwestie die kunnen ernstig zijn en vereisen snel aandacht.

Elk nummer, het tijdschrift “Hoogtepunten van de gezondheid ‘richt zich op een nationaal thema gezondheid voor de maand met professionele tips, lezer commentaar, en in het oog springende factoids. November is de maand van de Voorlichting van de Diabetes. Volg deze tips om te verblijven in uw piek; 1. Zeg “O, leren mediteren om te helpen bij het verminderen van stress en het verbeteren van uw bloedsuikerspiegel; 2. Stap Ou; Oefening zorgt ervoor dat uw gewicht en bloedsuikerspiegel onder controle, en zowat iedereen kan een stevige dagelijkse wandeling te doen; 3. Eet righ; Volg …

Het is de belangrijkste oorzaak van invaliditeit in de VS Het treft meer dan 50 miljoen volwassenen. Vaak aangeduid als artritis, is het in grote lijnen gedefinieerd als ongemak waar twee of meer botten te voldoen. Hoewel vaak mild, soms sporadisch, en zelden een noodsituatie, kan de pijn ernstig zijn, waardoor het moeilijk om het gewricht te bewegen.

Als je het hebt, zult u waarschijnlijk veranderingen opmerkt aan uw gezamenlijke zoals

De oorzaken van pijn in de gewrichten variƫren sterk. Het zou kunnen

Uw arts kan noemen diabetische neuropathie. Het is pijn in je zenuwen, niet in je botten. Dit gebeurt wanneer een hoge bloedsuikerspiegel schade toebrengt aan de zenuwvezels. Je kunt het overal in uw lichaam, maar het meest van invloed op uw benen en voeten.

Ergens tussen de 60% -70% van de mensen met diabetes hebben een soort van neuropathie. De meeste krijgen het na het hebben van de ziekte voor 10 jaar of meer. Er zijn vele soorten. Maar de twee meest waarschijnlijk veroorzaakt problemen met gewrichten perifere en autonome neuropathie.

Dit is de meest voorkomende vorm van diabetes gewrichtspijn. Het heeft invloed op je benen, armen, handen, voeten, vingers en tenen. Met de lopende diabetes, kan de gewrichten niet meer reageren als ze moeten om de spanning en stress geplaatst op hen. Daardoor houden ze klein trauma en zelfs kleine onderbrekingen genoemd microfractures. De symptomen, die gewoonlijk erger worden ‘s nachts, omvatten

Deze symptomen zijn grotendeels gevoelens en sensaties. Dat betekent dat ze anders dan de uiterlijke lichaam veranderingen die komen met regelmatige gewrichtspijn.