diabetes: reistips – topic overzicht

diabetes Trends

Travel kan het moeilijk maken om uw bloedsuikerspiegel binnen uw doelgroep bereik te houden als gevolg van veranderingen in de tijd zones, maaltijd schema’s, en de soorten voedsel beschikbaar.

Met al het onderzoek naar diabetes en de vooruitgang in diabetes behandelingen, het is verleidelijk om te denken dat iemand heeft zeker vond een diabetes te genezen door nu. Maar de realiteit is dat er geen remedie voor diabetes – geen van beide type 1 diabetes of type 2 diabetes; Echter, er zijn behandelingen, waaronder eenvoudige dingen die je elke dag kunt doen, die een groot verschil maken.

Wanneer u op reis bent

Wanneer u met de auto reist

Neem extra diabetes geneeskunde, insuline en injectie benodigdheden, hoge en lage bloedsuikerspiegel behandelingen (met inbegrip van een glucagon kit, als je die hebt), bloedsuikermeter batterijen, teststrips en lancetten. Je mag je een regelmatige aanvoer waar u op reis te vinden; Verdubbel uw normale hoeveelheid benodigde materialen voor korte trips. Voor lange ritten, genoeg extra benodigdheden voor het laatst voor 2 weken meer dan de lengte van uw reis; Om uw bloedsuiker op uw gebruikelijke niveau te houden, proberen te eten en neem uw geneesmiddel zo dicht mogelijk bij uw regelmatig schema als je kunt.

Hebben hapjes en drankjes met u. Houd suikervrije dranken en dranken met suiker in een ijs koeler; Indien nodig, bewaar uw insuline in het koeler, zodat deze op een meer constante temperatuur blijft. Laat de insuline raak het ijs; Houd uw bloedsuiker meter bij kamertemperatuur. Laat het niet in een warme of koude auto of in de zon; Loop een paar minuten per 2 uur om de bloedstroom in de benen te verbeteren.