diabetische nefropathie behandeling

diabetes Trends

Diabetische nefropathie behandeld met geneesmiddelen die de bloeddruk verlagen en beschermen van de nieren. Deze geneesmiddelen kunnen vertragen en nierbeschadiging worden zodra een hoeveelheid eiwit in de urine gestart. Het gebruik van deze geneesmiddelen voor nefropathie treedt kan ook helpen nefropathie bij mensen met een normale bloeddruk te voorkomen.

Als u nog andere geneesmiddelen neemt, vermijd degenen die schade of stress de nieren, vooral niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID’s). NSAID’s zijn onder andere ibuprofen en naproxen.

Het is ook belangrijk om uw bloedsuikerspiegel binnen uw doelgroep bereik te houden. Het handhaven van de bloedsuikerspiegel binnen uw doelgroep bereik voorkomt schade aan de kleine bloedvaten in de nieren.

Het beperken van de hoeveelheid zout in uw dieet kan helpen om uw hoge bloeddruk erger. U kunt ook de hoeveelheid eiwit in uw dieet te beperken. Als diabetes heeft invloed op uw nieren, het beperken van hoeveel eiwit je eet kan je helpen nierfunctie behouden. Praat met uw arts of diëtist over hoeveel eiwit is het beste voor jou.

Geneesmiddelen die worden gebruikt ter behandeling diabetische nefropathie worden ook gebruikt om de bloeddruk. Als u een zeer kleine hoeveelheid eiwit in de urine, kunnen deze geneesmiddelen de nierschade te keren. Geneesmiddelen die gebruikt worden voor de initiële behandeling van diabetische nefropathie omvatten

Als u ook een hoge bloeddruk, kunnen twee of meer geneesmiddelen die nodig zijn om uw bloeddruk genoeg om uw nieren te beschermen verlagen. Geneesmiddelen worden toegevoegd een voor een naar behoefte.

Als u nog andere geneesmiddelen neemt, vermijd degenen die schade of stress de nieren, vooral niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID’s).

Het is ook belangrijk om uw bloedsuikerspiegel binnen uw doelgroep bereik te houden om schade aan de kleine bloedvaten in de nieren te voorkomen.

Angiotensine-converting enzyme (ACE) remmers, zoals captopril, enalapril, lisinopril en ramipril. ACE-remmers kan de hoeveelheid eiwit verloren in de urine verlagen. Ook kunnen zij uw risico op hart en bloedvaten (cardiovasculaire) en vaatziekten te verminderen; Angiotensine II receptor blokkers (ARB’s), zoals candesartan cilexetil, irbesartan, losartan kalium en telmisartan.