diarree huismiddeltjes en behandelingen

Thuisbehandeling kan u helpen uw diarree te behandelen en te voorkomen dat andere verwante problemen, zoals uitdroging.

Als je zwanger bent, praten met uw arts voordat u geneesmiddelen tegen diarree.

Nonprescription geneesmiddelen kunnen nuttig zijn bij de behandeling van uw diarree. Volg deze tips bij het nemen van een nonprescription medicijnen tegen diarree

Er zijn verschillende soorten medicijnen tegen diarree: degenen die water absorberen en dikker de ontlasting, en die trage intestinale spasmen.

Neem regelmatig, kleine slokjes water of een rehydratie drankje en kleine hapjes van zoute crackers; Probeer je vochtinname verhogen tot ten minste 1 qt (1 L) per uur gedurende 1 tot 2 uur, of langer als je blijft het hebben van grote hoeveelheden diarree. Opmerking: Als u nier, hart of leverziekte en hebben om vloeistoffen te beperken, praten met uw arts voordat u de hoeveelheid vloeistoffen je drinkt te verhogen.

Gebruik nonprescription tegen diarree geneeskunde als u diarree langer dan 6 uur. Gebruik geen niet-receptplichtige medicijnen tegen diarree als u bloederige diarree, hoge koorts, of andere tekenen van een ernstige ziekte; Lees en volg alle aanwijzingen op het etiket op de nonprescription geneeskunde fles of doos. Zorg ervoor dat u de aanbevolen dosis in te nemen; Langdurig gebruik van nonprescription tegen diarree geneesmiddel wordt niet aanbevolen. Om constipatie te voorkomen, stop dan met medicijnen tegen diarree zodra ontlasting dikker; Als uw kind of tiener krijgt waterpokken of griep, niet de symptomen met over-the-counter geneesmiddelen die bismutsubsalicylaat (zoals Pepto-Bismol en Kaopectate) bevatten te behandelen. Subsalicylaat is gekoppeld aan Reye syndroom, een zeldzame maar ernstige ziekte. Als uw kind deze vorm van geneeskunde heeft genomen en hij of zij heeft veranderingen in het gedrag met misselijkheid en braken, bel dan met uw arts. Deze symptomen kunnen een vroeg teken van Reye syndroom.

Verdikking mengsels (zoals psyllium) water absorberen. Dit helpt bulk van de ontlasting en maken het meer vast; Krampstillend tegen diarree, zoals Imodium A-D en Pepto Diarree Control, trage intestinale spasmen. Sommige producten bevatten zowel verdikking en antispasmodic ingrediƫnten; Probiotica zoals Lactobacillus, zijn beschikbaar als pillen of poeder. Deze bacterie van nature in de darm kan zijn bij de spijsvertering. Wanneer diarree aanwezig is, wordt het aantal van deze bacteriƫn verminderd.