do-nothing dieet

Negen verrassend slim-down tricks

Op zoek te slanken, maar nog niet klaar voor een intensieve training? Probeer deze negen kleine veranderingen in alledaagse gedrag dat daadwerkelijk kan helpen gewicht te verliezen.

1. Hier krijg je een goede nachtrust

Volgens een studie van het Howard Hughes Medical Institute op Stanford University, hoe minder je snooze, hoe minder leptine (een krachtige hormoon) je lichaam is waarschijnlijk te produceren. Wat is dat te maken met het afstoten pond? Leptine bevordert gewichtsverlies op twee manieren: Het ontmoedigt u van het eten van (door het bericht Hey, stop kauwend verzenden – je vol bent om je maag!), En het wekt u energie verbruiken. Meer bewijs dat slaaptekort interfereert met het laten vallen pond: Het hormoon ghreline, dat de eetlust stimuleert, is hoger bij mensen die niet genoeg zzz krijg. (Als je niet deugdelijk één nacht niet slapen, proberen een dutje te knijpen de volgende dag – de hormonen worden beïnvloed door hoeveel ontspanknop oog krijg je in een periode van 24 uur.)

2. Turn Off the Radio

Als een restaurant wil haar klanten om hun voedsel te voltooien en gaan, het speelt snelle muziek – zo snel 120-130 slagen per minuut (dat is het tempo in de meeste stap klassen). En een goede reden voor: De snellere het nummer, des te sneller (en meer) zul je de neiging om te eten. Dus voordat elke maaltijd, of schakel uw stereo-installatie of op een trage, rustgevende album.

3. Sla nooit een maaltijd

Ooit. Het negeren van het ontbijt, laten we zeggen, is niet van plan om grote calorieën besparen. Geloof me. Je zult zo uitgehongerd te worden, zult u waarschijnlijk schrokken neer wat je je handen kunt krijgen op bij de volgende maaltijd. De redenen: Fysiek uw bloedsuiker keldert, waardoor je het gevoel famishe; emotioneel, kan u recht op meer te consumeren voelen. Plus, als je jezelf beroven van voedsel, je lichaam denkt dat er geen bron van voedsel beschikbaar. Als gevolg hiervan, je stofwisseling beweegt met een slakkengang. En we weten allemaal – hoe trager je stofwisseling, hoe moeilijker het zal zijn om gewicht te verliezen.

4. Laat de auto achter

De cijfers spreken voor zich: Uw risico op obesitas stijgt met 6 procent voor elk uur dat u elke dag in uw auto. Evenzo, elke mijl u loopt dagelijks vertaalt in een 8 procent reductie van het risico op obesitas. Hoe kan ik dat de oefening in te krijgen? Als je op de telefoon (in het bijzonder met de spraakzaam moeder-in-law), tempo heen en weer. Om echt te kloppen wat calorieën, gooien in een paar lunges of squats. En als je TV kijkt, zorg ervoor dat je opstaan ​​en bewegen tijdens de reclameblokken. Klim op en neer een trap of speed-lopen van de ene kant van het huis naar het andere. Naar het winkelcentrum gaan? Volg mijn shopping regel: geen roltrappen, geen liften. Periode.

gezonde, lekkere recepten, van en goed eten magazine.

Terwijl u oefenen, moet je tussen tellen …