drakenbloed: toepassingen, bijwerkingen, interacties en waarschuwingen

Calamus draco, Daemonorops draco, Draconis Resina, Dracorubin, Dragon’s-bloed Palm, Dragonnier, Dragonnier des Canaries, Palmier Sang-Dragon, Sang-Dragon, Sang de Dragon, Sang du Dragon, Sangre de Drago, Sanguis Draconis, Xue Jie.

Dragon’s bloed is een rode stof (hars) die uit de vrucht van een boom genaamd Daemonorops Draco wordt verwijderd; Mensen gebruiken drakenbloed voor diarree en andere maag-darmkanaal problemen; Sommige mensen gelden drakenbloed direct op de huid als een droogmiddel (samentrekkende).

Er is onvoldoende informatie beschikbaar om te weten hoe drakenbloed werkt.

Onvoldoende bewijs fo; Diarree; Spijsverteringsproblemen; Andere condities. Meer bewijs is nodig om de effectiviteit van drakenbloed cijfer voor dit gebruik.

Dragon’s bloed lijkt veilig voor de meeste volwassenen te zijn bij inname via de mond. Maar er is niet genoeg informatie om te weten of het veilig is om drakenbloed te gebruiken op de huid; Speciale voorzorgsmaatregelen en waarschuwingen: Zwangerschap en borstvoeding -feeding: Er is onvoldoende bekend over het gebruik van drakenbloed tijdens de zwangerschap en borstvoeding -feeding. Blijf op de veilige kant en gebruik te voorkomen.

Momenteel hebben we geen informatie over drakenbloed Interactions

De geschikte dosis drakenbloed afhankelijk van verschillende factoren zoals leeftijd van de gebruiker, gezondheid, en verscheidene andere voorwaarden. Op dit moment is er niet voldoende wetenschappelijke informatie om een ​​passende reeks doses te bepalen voor het drakenbloed. Houd in gedachten dat natuurlijke producten zijn niet altijd per definitie veilig en doseringen kunnen belangrijk zijn. Zorg ervoor dat u relevante aanwijzingen op te volgen op de etiketten en uw apotheker of arts of andere zorgverlener te raadplegen voordat u.

Referenties

Gruenwald J, Brendler T, Jaenicke C. PDR voor kruidengeneesmiddelen. 1st ed. Montvale, NJ: Medical Economics Company, Inc., 1998.

McGuffin M, C Hobbs, Upton R, Goldberg A, eds. Herbal Products Association de Botanische Handbook Safety. Boca Raton, FL: CRC Press, LLC 1997.

Natural Medicines Comprehensive Database versie voor consumenten. zie Natural Medicines Comprehensive Database Professional Version. ÂTherapeutic Research Faculty 2009.

Ex. Ginseng, vitamine C, Depressie