eetstoornissen: persoonlijkheidskenmerken die u in gevaar brengen – topic overzicht

Bepaalde behoeften, angsten, familie dynamiek, en manieren van communiceren, denken en voelen zet een persoon een groter risico op het ontwikkelen van een eetstoornis zoals anorexia, boulimia of binge eating. Sommige van deze zijn: 1

Een klein aantal mensen die aandoeningen hebben eten ook zijn seksueel of fysiek misbruikt. Zij kunnen proberen om hun omgeving te beheersen door het beheersen van hun voedselinname.

Mensen met een eetstoornis kan ook

Negatief zelfbeeld; Moeite om te communiceren negatieve emoties, zoals boosheid, verdriet of angst; Moeilijkheid omgaan met conflicten; Een noodzaak om anderen te behagen; Perfectionisme of altijd streven naar de beste in wat hij of zij doet zijn; Een behoefte om in controle; Een behoefte aan aandacht; Moeilijke relatie met de ouders (hoewel het lijkt dat de relatie in de buurt); Problemen met het scheiden van en is onafhankelijk van het gezin; Hoge verwachtingen van familie; Angst of ambivalentie over opgroeien en ontwikkelen van seksueel inbegrip van veranderingen in het lichaam tijdens de puberteit; Struggles of angsten met verzoeken om meer onafhankelijk en zelfvoorzienend te zijn; Problemen met identiteit niet zeker wie hij is of waar hij of zij gaat leven.

s nieuwe e-serie over diagnose, de behandeling, en leven met binge eating disorder

Hebben problemen met stemmingen, in het bijzonder depressie; Act meer kinderachtig dan andere kinderen of tieners die dezelfde leeftijd; Hebben moeite om samen met andere mensen, als gevolg van ofwel prikkelbaarheid of een onvermogen om sociale interactie; Hebben rituelen of eisen dat de dingen worden gedaan in een bepaalde volgorde elke keer (obsessief-compulsieve trekken).