epilepsie en anticonceptie effectiviteit, zwangerschap risico’s en nog veel meer

Als u een vrouw bent die epilepsie heeft, zijn er enkele belangrijke dingen die je moet weten voor het gebruik van anticonceptie of het plannen van een zwangerschap.

importan; Het is mogelijk dat de belangrijkste titel van het rapport Dravet Syndroom Spectrum is niet de naam die u verwacht. Kijk dan op de synoniemen Vermelding aan de alternatieve naam (namen) en wanorde onderverdeling (s) die in dit verslag te vinden.

Als je epilepsie hebt en neem anti-epilepsie medicijnen, kan uw geboortebeperking opties zijn hormonen zoals de pil of worden voortgebracht door Provera injecties, barri̬re methoden zoals condooms of een diafragma, of een spiraaltje (spiraaltje). Natuurlijke gezinsplanning zoals de onthouding Рonthouden op vruchtbare dagen Рkunnen ook worden gebruikt, hoewel deze werkwijze minder betrouwbaar dan anderen zijn. Al deze methoden zijn veilig voor u.

Als u het nemen van anti-epileptica, kunnen sommige van deze geneesmiddelen interactie met een aantal hormonale vormen van anticonceptie en maken ze minder effectief. Als u deze interacties te begrijpen, de meeste van de tijd kunt u de pil en andere vormen van hormonale anticonceptie effectief te gebruiken.

Verschillende soorten anti-epileptica interageren met hormonale anticonceptie verschillend