epilepsie: myoclonische aanvallen – topic overzicht

Myoclonische aanvallen van invloed op een klein aantal kinderen en volwassenen met een gegeneraliseerde epilepsie met onbekende oorzaak (idiopathische). Bij kinderen en tieners met juveniele myoclonische epilepsie, de aanvallen lijken meestal optreden na het ontwaken of tijdens het in slaap vallen.

Sommige ouders van kinderen met epilepsie zijn sceptisch over het ketogeen dieet, wanneer ze voor het eerst horen. Een dieet dat epilepsie kunnen controleren en stoppen met aanvallen, zonder enige medicatie? Het klinkt bijna als een scam; Maar het ketogeen dieet is reëel en legitiem. Het werkt heel goed bij veel mensen. De vangst is dat het extreem veeleisend en moeilijk te volgen. In feite is het zo moeilijk om te volgen dat de meeste artsen raden het alleen voor mensen die niet in staat zijn om hun aanvallen onder controle met zijn geweest …

Myoclonische aanvallen zijn bijna altijd heel kort.

De armen, benen, romp of gezichtsspieren rukken snel alsof ze worden geschokt; Het lichaam kan eenmaal of meerdere malen op één of beide zijden van het lichaam, in een ritmisch of willekeurig patroon rukken; De persoon die meestal niet het bewustzijn verliezen.