evarrest

Therapeutische klasse: fibrinelijm

Gebruikt Voor Evarrest

Dit geneesmiddel bevat de mens gemaakte eiwitten (fibrinogeen en trombine) die worden gebruikt om het bloeden te stoppen door te helpen het bloed te stollen.

Dit geneesmiddel is alleen door of onder toezicht van uw arts te worden gegeven.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Passende studies zijn niet uitgevoerd naar de relatie van de leeftijd aan de gevolgen van fibrinogeen en trombine, menselijke actueel poeder in de pediatrische populatie. De veiligheid en werkzaamheid zijn niet vastgesteld.

Passende studies uitgevoerd tot op heden niet aangetoond geriatrische-specifieke problemen die het nut van fibrinogeen en trombine, menselijke actueel poeder bij ouderen zou beperken.

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Voordat u Evarrest

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneeskunde.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die fibrinogeen / trombine, menselijke bevatten. Het kan niet specifiek Evarrest zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Een arts of andere opgeleide zorgverlener zal u dit geneesmiddel geven. Dit geneesmiddel wordt tijdens de operatie alleen toegepast op uw huid of incisie. Het kan worden gebruikt met een spons of een spray applicator.

Dit geneesmiddel mag niet worden gegeven als een injectie.

Het is zeer belangrijk dat uw arts controleert u dicht terwijl u dit geneesmiddel om te controleren of het goed werkt.

Dit geneesmiddel kan uw kans op het hebben van problemen met de bloedstolling te verhogen. Vertel het uw arts meteen als u een plotselinge of ernstige hoofdpijn, problemen met visie of spraak, pijn op de borst, moeite met ademhalen of slikken, zwelling of gevoeligheid in je been, of gevoelloosheid of zwakte terwijl u dit geneesmiddel.

Dit geneesmiddel wordt gemaakt van gedoneerd menselijk bloed. Sommige menselijk bloed producten zijn bepaalde virussen aan mensen die ze hebben ontvangen verzonden, hoewel het risico laag is. Human donoren en donorbloed zijn beide getest op virussen om de overdracht risico laag te houden. Praat met uw arts over dit risico als je bezorgd bent.

Dit geneesmiddel kan een ernstige vorm van een allergische reactie, waaronder anafylaxie, die levensbedreigend kan zijn en vereist onmiddellijke medische aandacht veroorzaken. Vertel het uw arts meteen als u een huiduitslag, jeuk, huiduitslag, pijn op de borst, duizeligheid of duizeligheid, moeite met ademhalen, problemen met slikken, of zwelling van uw handen, gezicht of de mond na het ontvangen van dit geneesmiddel.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts of verpleegkundige onmiddellijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

Correct gebruik van fibrinogeen / trombine, humaan

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Hemostase trombine actueel, trombine-JMI, Artiss, Tisseel, Raplixa, Evithrom, Recothrom

 of gaat u lid worden van de Evarrest steungroep te verbinden met anderen die dezelfde interesses hebben.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Evarrest

Evarrest Side Effects

Evarrest (fibrinelijm actueel)