familie het maken van je vet? dieet wanneer uw gezin is niet

Leren om minder van de calorierijke voedsel dat je liefde te eten is niet altijd gemakkelijk. Wat kan het nog moeilijker: het moeten staren onderaan die mesten voedsel bij je eigen tafel.

Van de echtgenoot die je een grote doos bonbons op Valentijnsdag aan de moeder-in-law, die u lagen met zelfgebakken lekkernijen aan de magere vriend die nodigt u uit om uber-mesten lunch data brengt, het resultaat is hetzelfde. Terwijl hun bedoelingen allemaal goed kunnen zijn, zeggen de deskundigen kunnen de resultaten slecht zijn voor de dieter proberen vast te houden aan een gezonde voeding plan.

In de meeste gevallen, verleidelijke een dieter met voedsel of traktaties ze weten dat verboden is echt een onbewuste daad aan de zijde van de niet-dieter, zegt Charles Goodstein, MD, professor in de klinische psychiatrie aan de NYU Medical Center. “Toch, als het gebeurt, kan het vasthouden aan uw besluit een stuk moeilijker te maken.

Als dit klinkt bekend, neem hart! Drie deskundigen geïnterviewd door het aanbod van vijf eenvoudige strategieën om te helpen houden u van het vallen van het gewichtsverlies wagen, zelfs als je bent omringd door niet op dieet zijn vrienden en geliefden.

Hoewel het lijkt misschien dat uw partner of een andere dierbare is bewust verleidelijk je door te brengen huis dat een kwart van de premie ijs, zeggen de experts hun bedoelingen zijn waarschijnlijk niet wat ze lijken.

Volgens Nancy Restuccia, MS, RD, mensen die geen problemen met eten hebben vaak niet beseffen dat het niveau van de verleiding ervaren door mensen die dat doen. Dus het is aan de dieter om zijn of haar gevoelens kenbaar te maken.

“Je moet je partner laten weten dat het hebben van al dat eten in het zicht breekt je wilskracht, waardoor het moeilijker voor u te houden aan uw maaltijd plan,” zegt Restuccia, een diëtist bij het Centrum voor Obesitas chirurgie aan New York-Presbyterian Hospital / Columbia University Medical Center.

Ook belangrijk, zegt ze, is om hen te laten weten dat dit heeft niets te maken met zwakke wil.

“Ze moeten begrijpen dat niemand een eindeloze aanbod van wilskracht – en het maakt niet uit hoe sterk je bent, je kan het gewoon niet mesten voedsel staren in het gezicht elke dag zonder je wilskracht te breken,” Restuccia vertelt.

De beste aanpak, zegt ze, is om direct uw dierbaren vragen om u niet te eten geven als cadeau – en, nog belangrijker, om te eten elke calorierijke voedsel dat ze zich vermaken als je niet in de buurt om te zien, te horen, en ruik het.

gezonde, lekkere recepten, van en goed eten magazine.

Terwijl u oefenen, moet je tussen tellen …