Ferrex 150

IJzer is een mineraal dat het lichaam nodig heeft om rode bloedcellen. Wanneer het lichaam niet voldoende ijzer krijgt, kan het aantal normale rode bloedcellen nodig u goede gezondheid opleveren. Deze voorwaarde wordt genoemd ijzertekort (ijzertekort) of bloedarmoede door ijzertekort.

Gebruikt Voor Ferrex 150

Hoewel veel mensen in de Verenigde Staten genoeg ijzer uit hun dieet, moet een extra bedragen nemen om hun behoeften te voldoen. Zo wordt ijzer soms verloren langzame of kleine hoeveelheden van bloedingen in het lichaam die niet bewust zou zijn en die alleen kunnen worden gedetecteerd door uw arts. Uw arts kan bepalen of u een ijzertekort, wat de oorzaak van het tekort, en als een ijzersupplement nodig.

Gebrek aan ijzer kan leiden tot ongewone vermoeidheid, kortademigheid, een afname van de fysieke prestaties, en leerproblemen bij kinderen en volwassenen, en kan uw kans op het krijgen van een infectie te verhogen.

Enkele voorwaarden kunnen uw behoefte aan ijzer te verhogen. Deze omvatten

Bovendien, zuigelingen, vooral dan die waarvoor moedermelk of lage ijzerconcentratie formules kunnen extra ijzer nodig.

Verhoogde behoefte aan ijzersupplementen moet worden bepaald door uw zorgverlener.

Injecteerbare ijzer wordt toegediend door of onder toezicht van uw zorgverlener. Andere vormen van ijzer zijn zonder recept verkrijgbaar, maar kan uw zorgverlener speciale instructies over het juiste gebruik en de dosis voor uw aandoening te hebben.

Voor een goede gezondheid, is het belangrijk dat u een evenwichtige en gevarieerde voeding te eten. Volg zorgvuldig elke dieetprogramma uw zorgverlener kan aanbevelen. Voor uw specifieke dieet vitaminen en / of mineralen nodig heeft, vraag uw zorgverlener voor een lijst van geschikte voedsel. Als u denkt dat u niet genoeg vitaminen en / of mineralen in uw dieet, kunt u ervoor kiezen om een ​​voedingssupplement te nemen.

Het belang van het dieet

Ijzer wordt gevonden in de voeding in twee vormen heem ijzer, die goed wordt geabsorbeerd, en nonheme ijzer, die slecht geabsorbeerd. De beste voedingsbron van absorbeerbare (heem) ijzer is mager rood vlees. Kip, kalkoen en vis zijn ook bronnen van ijzer, maar ze bevatten minder dan rood vlees. Granen, bonen, en sommige groenten bevatten slecht geabsorbeerd (nonheme) ijzer. Voedingsmiddelen rijk aan vitamine C (bijvoorbeeld citrusvruchten en verse groenten) gegeten met kleine hoeveelheden van heem-ijzer bevattende voedingsmiddelen, zoals vlees, kan de hoeveelheid ijzer nonheme geabsorbeerd uit granen, bonen en andere groenten te verhogen. Sommige voedingsmiddelen (bijvoorbeeld melk, eieren, spinazie, vezelhoudende, koffie, thee) kan de hoeveelheid nonheme ijzer geabsorbeerd uit voedsel verminderen. Extra ijzer kan worden toegevoegd aan levensmiddelen van het koken in ijzeren potten.

De dagelijkse hoeveelheid ijzer nodig is gedefinieerd op verschillende manieren.

Normale aanbevolen dagelijkse inname in milligram (mg) aan ijzer algemeen als volgt gedefinieerd (De RDA en RNI worden uitgedrukt als werkelijke hoeveelheid ijzer, die wordt aangeduid als “elementaire” ‘iron. De productvorm [bijvoorbeeld ferro fumaraat, ferrogluconaat, ferrosulfaat] heeft een andere sterkte)

Als u het nemen van een voedingssupplement zonder voorschrift, aandachtig te lezen en volg de voorzorgsmaatregelen op het etiket. Voor deze supplementen, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op geneesmiddelen in deze groep of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals aan levensmiddelen kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Problemen bij kinderen zijn niet gemeld bij de inname van de normale dagelijkse aanbevolen hoeveelheden. Ijzersupplementen, wanneer voorgeschreven door uw zorgverlener, wordt niet verwacht dat verschillende bijwerkingen veroorzaken bij kinderen dan in volwassenen. Het is echter belangrijk om de aanwijzingen nauwgezet te volgen, aangezien ijzer overdosering bij kinderen is bijzonder gevaarlijk.

Studies over natrium ijzer gluconaat gebleken dat deze toeslag veilig te gebruiken bij kinderen van 6 tot 15 jaar. De veiligheid van natrium ijzer gluconaat is niet vastgesteld bij patiënten die jonger zijn dan 6 jaar.

Problemen bij oudere volwassenen zijn niet gemeld bij de inname van de normale dagelijkse aanbevolen hoeveelheden. Ouderen soms niet absorberen ijzer net zo gemakkelijk als jongere volwassenen en kan een hogere dosis nodig hebben. Als je denkt dat je nodig hebt om een ​​ijzersupplement te nemen, contact op met uw zorgverlener eerst. Alleen uw zorgverlener u beslissen of u een ijzersupplement en hoeveel je moet nemen nodig.

Het is vooral belangrijk dat u het ontvangen van zijn genoeg vitamines en mineralen wanneer u zwanger wordt en dat u doorgaat met de juiste hoeveelheid vitaminen en mineralen te ontvangen tijdens uw zwangerschap. Gezonde foetale groei en ontwikkeling afhankelijk van een constante aanvoer van voedingsstoffen van moeder naar foetus. Gedurende de eerste 3 maanden van de zwangerschap, een goede voeding levert meestal genoeg ijzer. Echter, tijdens de laatste 6 maanden, met het oog op de toenemende behoeften van de ontwikkeling van de baby te ontmoeten, een ijzersupplement kan worden aanbevolen door uw zorgverlener.

Rekening grote hoeveelheden van een voedingssupplement in de zwangerschap kan schadelijk zijn voor de moeder en / of de foetus en moet worden vermeden.

Het is vooral belangrijk dat u de juiste hoeveelheden vitaminen en mineralen krijgen zodat je baby ook de vitaminen en mineralen die nodig zijn om goed te groeien krijgt. IJzer is normaal aanwezig in moedermelk in kleine hoeveelheden. Wanneer voorgeschreven door een zorgverlener, worden ijzerpreparaten niet bekend om problemen tijdens de borstvoeding veroorzaken. Echter, zijn moeders die borstvoeding geven geadviseerd om te controleren met hun zorgverlener voordat u ijzersupplementen of andere medicatie. Het nemen van grote hoeveelheden van een voedingssupplement tijdens de borstvoeding schadelijk zijn voor de moeder en / of kind kunnen zijn en moet worden vermeden.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u één van deze voedingssupplementen, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Gebruik voedingssupplementen in deze klasse met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van voedingssupplementen in deze klasse beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die ijzersupplement bevatten. Het is misschien niet specifiek zijn voor Ferrex 150. Gelieve te lezen met zorg.

Na het eerste gebruik van het voedingssupplement, blijven om terug te keren naar uw zorgverlener om te zien of u profiteren van de ijzer. Sommige bloedonderzoek kan hiervoor nodig zijn.

IJzer wordt het best geabsorbeerd wanneer het wordt ingenomen op een lege maag met water of vruchtensap (volwassenen: vol glas of 8 ounces; kinderen: ½ glas of 4 ounces), ongeveer 1 uur vóór of 2 uur na de maaltijd. Echter, om de mogelijkheid van maagklachten te verminderen, kan ijzer worden ingenomen met voedsel of onmiddellijk na de maaltijd.

Voordat u Ferrex 150

Voor een veilig en effectief gebruik van ijzersupplementen

Vloeibare vormen van ijzersupplement neiging om de tanden vlekken. Om te voorkomen, te verminderen of verwijderen van deze vlekken

De dosis medicijnen in deze categorie verschillend voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie omvat alleen de gemiddelde doses van deze geneesmiddelen. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, slaat u de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Correct gebruik van ijzersupplement

Wanneer ijzer wordt gecombineerd met bepaalde voedingsmiddelen kan het veel van zijn waarde verliezen. Als u het nemen van ijzer, dient de volgende levensmiddelen worden vermeden, of alleen die in zeer kleine hoeveelheden, gedurende ten minste 1 uur vóór of 2 uur na het ijzer te nemen

Heeft ijzersupplementen en maagzuurremmers of calciumsupplementen niet te nemen op hetzelfde moment. Het beste is om ruimte doses van deze 2 producten 1 tot 2 uur na elkaar, om het volledige voordeel van elk medicijn of voedingssupplement te krijgen.

Als u het nemen van ijzersupplementen zonder voorschrift

Als je zijn het nemen van een langwerkende of gecoat ijzeren tablet en uw ontlasting niet zwart worden, contact op met uw zorgverlener. De tabletten kunnen niet goed breken in je maag, en je mag niet worden ontvangen genoeg ijzer.

Het is belangrijk om ijzerpreparaten buiten het bereik van kinderen te houden. Houd een 1-ounce fles van ipecacuanhasiroop beschikbaar thuis te worden genomen in het geval van een ijzeren overdosis nood wanneer een arts, antigifcentrum of meldkamer het gebruik ervan bestelt.

Als u denkt dat u of iemand anders heeft een overdosis van ijzer geneeskunde genomen

De eerste tekenen van ijzer overdosering kunnen niet weergegeven voor maximaal 60 minuten of meer. Wacht niet te lang te gaan naar de eerste hulp in afwachting van de borden te verschijnen.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Ferrex 150

Ferrex 150 Side Effects

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts zo spoedig mogelijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Symptomen van ijzer overdosering treedt mogelijk tot 60 minuten of langer na de overdosering genomen. Tegen die tijd moet hebben gehad bij de spoedeisende hulp. Wacht niet langer van plan om eerste hulp in afwachting van de borden te verschijnen.

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Ontlasting vaak donker groen of zwart worden wanneer ijzerpreparaten worden genomen door de mond. Dit wordt veroorzaakt door niet-geabsorbeerde ijzer en is onschadelijk. Echter, in zeldzame gevallen, zwarte ontlasting van een kleverige consistentie kan optreden, samen met andere bijwerkingen zoals rode strepen in de ontlasting, krampen, pijn, of scherpe pijn in de maag of de buikstreek. Neem contact op met uw zorgverlener onmiddellijk als deze bijwerkingen verschijnen.

Als u hebben ontvangen injecties van ijzer, kunt u een bruine verkleuring van uw huid opmerken. Deze kleur verdwijnt meestal binnen enkele weken of maanden.

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.