flurazepam

Therapeutische klasse: Hypnotic

Gebruikt Voor flurazepam

Farmacologische klasse: Benzodiazepine, langwerkend

Flurazepam een ​​benzodiazepine. Benzodiazepinen behoren tot de groep geneesmiddelen die het centrale zenuwstelsel (CNS) depressiva, die geneesmiddelen die vertragen het zenuwstelsel.

flurazepam is alleen beschikbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor flurazepam, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op Flurazepam of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Passende studies zijn niet uitgevoerd naar de relatie van de leeftijd aan de gevolgen van flurazepam in de pediatrische populatie. De veiligheid en werkzaamheid zijn niet vastgesteld voor kinderen jonger dan 15 jaar.

Passende studies uitgevoerd tot op heden niet aangetoond geriatrische-specifieke problemen die het nut van flurazepam bij ouderen zou beperken. Echter, ernstige slaperigheid, duizeligheid, verwarring, onhandigheid, of wankel zijn vaker voor bij ouderen, die een aanpassing van de dosering voor patiënten die flurazepam kan verlangen.

Voordat u flurazepam

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Als u het nemen van flurazepam, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Flurazepam gebruik met een van de volgende geneesmiddelen wordt afgeraden. Uw arts kan besluiten om u te behandelen met deze medicatie of wijzigen enkele van de andere geneesmiddelen die u neemt.

Flurazepam gebruik met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Met behulp van flurazepam met een van de volgende geneesmiddelen kunnen een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar het gebruik van beide geneesmiddelen kan de beste behandeling voor u zijn. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van flurazepam beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Neem alleen flurazepam zoals voorgeschreven door uw arts. Neem niet meer van te nemen, hoeft het niet meer vaak, en neem het niet voor een langere tijd dan uw dokter besteld.

Neem flurazepam vlak voor het naar bed gaan, als je klaar bent om te gaan slapen zijn.

De dosis flurazepam zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie omvat alleen de gemiddelde doses flurazepam. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van flurazepam missen, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.

Het is zeer belangrijk dat uw arts controleer je de voortgang op regelmatige bezoeken om ervoor te zorgen flurazepam goed werkt en om te controleren op ongewenste effecten.

Met behulp van flurazepam terwijl je zwanger kunt uw ongeboren kind schadelijk zijn. Gebruik een effectieve vorm van anticonceptie uit om zwanger te houden. Als u denkt dat u zwanger zijn geworden tijdens het gebruik van flurazepam, vertel uw arts meteen.

Correct gebruik van flurazepam

Flurazepam kan leiden tot een ernstige vorm van allergische reactie genaamd anafylaxie. Anafylaxie kan levensbedreigend zijn en vereist onmiddellijke medische aandacht. Stop met het innemen flurazepam en bel uw arts meteen als u jeuk, huiduitslag, heesheid, moeite met ademhalen, problemen met slikken, of zwelling van uw handen, gezicht of mond terwijl u flurazepam.

flurazepam zal toevoegen aan de gevolgen van alcohol en andere CZS-depressiva (geneesmiddelen die vertragen het zenuwstelsel, mogelijk veroorzaakt slaperigheid). Enkele voorbeelden van CNS depressiva zijn antihistaminica of medicijnen voor hooikoorts, andere allergieën of verkoudheid, sedativa, tranquillizers, of slapen geneeskunde; recept pijnstillers of verdovende middelen; barbituraten (gebruikt voor aanvallen), spierverslappers, of anesthetica (verdovende middelen), waaronder enkele tandheelkundige anesthetica. Dit effect kan duren voor een paar dagen na het stoppen met flurazepam. Neem contact op met uw arts voordat u een van de bovenstaande terwijl u flurazepam.

flurazepam kunnen sommige mensen, vooral ouderen veroorzaken, slaperig, duizelig, licht in het hoofd, onhandig, onvaste, of minder alert geworden dan ze zijn normaal. Hoewel flurazepam voor het slapengaan wordt genomen, kan het ertoe leiden dat sommige mensen om de volgende ochtend te voelen slaperig of minder alert. Ook kan flurazepam dubbel zicht of andere visie problemen veroorzaken. Zorg dat u weet hoe u reageert op Flurazepam voordat u gaat rijden, gebruik van machines, of iets anders die gevaarlijk kunnen zijn als u niet alert of in staat om na te denken of zien goed doen.

Als u ongewone of vreemde gedachten en gedrag te ontwikkelen tijdens het gebruik van flurazepam, zeker om het te bespreken met uw arts. Sommige veranderingen die zich hebben voorgedaan bij mensen die flurazepam zijn als die gezien bij mensen die teveel alcohol drinken. Andere wijzigingen kunnen verwarring, verergering van depressie, hallucinaties (zien, horen of voelen van dingen die er niet zijn), suïcidale gedachten en ongewone opwinding, nervositeit of prikkelbaarheid.

flurazepam kan slaap-gerelateerd gedrag zoals het besturen van een auto (slaap-rijden), wandelen (slaapwandelen), het hebben van seks, het voeren van telefoongesprekken, of het voorbereiden en het eten van voedsel, terwijl je slaapt of niet helemaal wakker zijn ontstaan. Als deze gedragingen zich voordoen, vertel uw arts meteen.

Stop niet met flurazepam zonder controle met uw arts. Uw arts kan vragen om het bedrag dat u gebruikt geleidelijk te verminderen alvorens volledig te stoppen. Dit kan helpen voorkomen dat een verslechtering van uw conditie en de mogelijkheid van ontwenningsverschijnselen, zoals stuipen (aanvallen), hallucinaties, maag of spierkrampen, beven, of ongewoon gedrag te verminderen.

Als uw conditie niet binnen 7 tot 10 dagen wordt verbeterd, of als het erger wordt, contact op met uw arts.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van flurazepam

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap Categorie N Niet geclassificeerd

flurazepam Side Effects

flurazepam

CSA Schedule 4 Sommige potentieel voor misbruik

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Slapeloosheid melatonine, lorazepam, amitriptyline, Ambien, Ativan, zolpidem, difenhydramine, temazepam, doxepine, Elavil, Lunesta, Restoril, eszopiclone, Belsomra, Sonata, rozerem, triazolam, zaleplon, SILENOR, Halcion, doxylamine, Dalmane, ramelteon, 5-HTP , Tylenol PM