Formule E 400

Therapeutische klasse: Nutritive Agent

Gebruikt Voor Formule E 400

Farmacologische klasse: Vitamine E (klasse)

Enkele voorwaarden kunnen uw behoefte te verhogen voor vitamine E. Deze omvatten

Verhoogde behoefte aan vitamine E moet worden bepaald door uw zorgverlener.

Zuigelingen die zijn ontvangen van een formule die niet is verrijkt met vitamine E kunnen waarschijnlijk een vitamine E deficiëntie zijn. Ook kunnen diëten rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren je behoefte aan vitamine E. vergroten

Beweert dat vitamine E effectief is voor de behandeling van kanker en voor de preventie of behandeling van acne, veroudering, haaruitval, bijensteken, levervlekken op de handen, bursitis, luieruitslag, bevriezing, maagzweer, hartaanvallen, weeën, bepaalde bloedziekten, miskraam, spierdystrofie, een slechte houding, impotentie, steriliteit, onvruchtbaarheid, menopauze, zonnebrand, en longschade luchtverontreiniging niet bewezen. Hoewel vitamine E wordt gebruikt om bepaalde vormen van kanker te voorkomen, is er niet genoeg informatie om aan te tonen dat dit effectief.

Gebrek aan vitamine E is uiterst zeldzaam, behalve bij mensen met een ziekte waarbij het niet wordt geabsorbeerd in het lichaam.

Vitamine E is zonder recept verkrijgbaar.

Het belang van het dieet

Voor een goede gezondheid, is het belangrijk dat u een evenwichtige en gevarieerde voeding te eten. Volg zorgvuldig elke dieetprogramma uw zorgverlener kan aanbevelen. Voor uw specifieke dieet vitaminen en / of mineralen nodig heeft, vraag uw zorgverlener voor een lijst van geschikte voedsel. Als u denkt dat u niet genoeg vitaminen en / of mineralen in uw dieet, kunt u ervoor kiezen om een ​​voedingssupplement te nemen.

Vitamine E is te vinden in diverse voedingsmiddelen, waaronder plantaardige oliën (maïs, katoenzaad, sojaboon, saffloerolie), tarwekiemen, volkoren granen en groene bladgroenten. Koken en opslag kunnen enkele vitamine E vernietigen voedingsmiddelen.

Vitaminesupplementen alleen zal niet de plaats van een goed dieet en zal geen energie leveren. Je lichaam heeft ook andere stoffen in voedsel zoals eiwitten, mineralen, koolhydraten en vetten. Vitaminen vaak zelf niet kan werken zonder de aanwezigheid van andere voedingsmiddelen. Zo worden kleine hoeveelheden vet nodig opdat vitamine E kunnen worden opgenomen in het lichaam.

De dagelijkse hoeveelheid vitamine E nodig is gedefinieerd op verschillende manieren.

Vitamine E is verkrijgbaar in diverse vormen, waaronder D- of DL-alfa-tocoferylacetaat, D- of DL-alfa-tocoferol, en D- of DL-alfa-tocoferyl zuur succinaat. In het verleden hebben de ADH van vitamine E zijn uitgedrukt in eenheden. Deze term is vervangen door alfa-tocoferol equivalenten (alfa-TE) of milligram (mg) van d-alfa-tocoferol. Eén eenheid komt overeen met 1 mg dl-alfa-tocoferolacetaat of 0,6 mg d-alfa-tocoferol. De meeste producten in de winkel blijven in Participaties worden geëtiketteerd.

Normale aanbevolen dagelijkse inname in milligram (mg) alfa-tocoferol equivalenten (mg a-TE) en eenheden vitamine E worden algemeen gedefinieerd als volgt

Als u het nemen van dit voedingssupplement zonder voorschrift, aandachtig te lezen en volg de voorzorgsmaatregelen op het etiket. Voor dit supplement, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Problemen bij kinderen zijn niet gemeld bij de inname van de normale dagelijkse aanbevolen hoeveelheden. U dient contact op met uw zorgverlener als u het geven van uw baby een onversterkte formule. In dat geval moet de baby vitaminen nodig anderszins. Sommige studies hebben aangetoond dat premature baby’s een laag niveau van vitamine E. Uw zorgverlener kan een vitamine E supplement raden kunnen hebben.

Problemen bij oudere volwassenen zijn niet gemeld bij de inname van de normale dagelijkse aanbevolen hoeveelheden.

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u ontvangt deze voedingssupplement, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Gebruik van deze voedingssupplement met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Met behulp van deze voedingssupplement met een van de volgende geneesmiddelen kunnen een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar het gebruik van beide geneesmiddelen kan de beste behandeling voor u zijn. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit voedingssupplement beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die vitamine e bevatten. Het is misschien niet specifiek voor Formule E 400. Lees met zorg.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

Voordat u Formule E 400

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Voor particulieren die de mondelinge vloeibare vorm van dit voedingssupplement

Als u een dosis van dit geneesmiddel, slaat u de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Bewaar het voedingssupplement in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts zo spoedig mogelijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Correct gebruik van vitamine e

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Beschikbaarheid Rx / OTC Rx en / of OTC

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Nachtelijke krampen in de benen vitamine E, cyclandelaat

Formule E 400 Side Effects

vitamine e

Cystic Fibrosis azitromycine, Zithromax, gentamicine, Creon, vitamine e

Voedingssupplementen multivitamine, visolie, biotine, Lovaza, CoQ10

Alzheimer’s Disease Aricept, Exelon, donepezil, Namenda, memantine, vitamine e