gallium citraat ga 67 intraveneuze

Gebruikt Voor gallium citraat ga 67

Therapeutische klasse: diagnostisch middel, radiofarmaceutische Imaging

Gallium citraat 67 Ga injectie wordt gebruikt om uw arts een diagnose als u bepaalde vormen van kanker, zoals de ziekte van Hodgkin, lymfoom, of longkanker. Het wordt ook gebruikt om te helpen met uw arts als u acute opgezwollen laesies.

Voordat u gallium citraat ga 67

gallium citraat ga 67 wordt alleen gegeven door of onder directe supervisie van een arts met een gespecialiseerde opleiding in de nucleaire geneeskunde.

Bij de beslissing om een ​​diagnostische test te gebruiken, moet de risico’s van de proef worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Ook kunnen meer invloed testresultaten. Voor deze test, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op gallium citraat ga 67 of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Passende studies zijn niet uitgevoerd naar de relatie van de leeftijd aan de gevolgen van gallium citraat Ga 67 injectie in de pediatrische populatie. De veiligheid en werkzaamheid zijn niet vastgesteld.

Passende studies uitgevoerd tot op heden niet aangetoond geriatrische-specifieke problemen die het nut van gallium citraat Ga 67 injectie in de ouderen zou beperken. Echter, oudere patiënten meer kans op leeftijd gerelateerde nier-, lever- of hartproblemen, die voorzichtigheid en een aanpassing van de dosering voor patiënten die gallium citraat Ga 67 injectie nodig hebben.

Studies bij vrouwen borstvoeding hebben schadelijke baby effecten aangetoond. Een alternatief voor deze medicatie moet worden voorgeschreven of dat u moet stoppen met het geven van borstvoeding tijdens het gebruik van gallium citraat ga 67.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u ontvangt deze diagnostische test, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Correct gebruik van gallium citraat ga 67

Het ontvangen van deze diagnostische test met een van de volgende geneesmiddelen kunnen een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar het gebruik van beide geneesmiddelen kan de beste behandeling voor u zijn. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van deze diagnostische test beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Een arts of andere opgeleide zorgverlener zal u gallium citraat ga 67. gallium citraat ga 67 wordt gegeven door middel van een naald geplaatst in één van uw aderen.

Uw arts kan willen u geneesmiddelen (bijv., Klysma’s, laxeermiddelen) voor een week te geven na ontvangst van gallium citraat Ga 67 injectie. Dit is om te helpen bij het verwijderen gallium citraat 67 ga helemaal uit je lichaam.

Het is zeer belangrijk dat uw arts controleert u dicht terwijl u ontvangt gallium citraat ga 67. Hierdoor kan uw arts om te zien of het medicijn goed werkt en om te beslissen of u moet blijven om het te ontvangen.

Tijdens het gebruik van gallium citraat ga 67, kunt u worden blootgesteld aan straling. Praat met uw arts als u zich zorgen over te hebben.

gallium citraat ga 67 bevat benzylalcohol die ernstige reacties op pasgeborenen, premature of een laag geboortegewicht baby’s, of bij patiënten met een leverziekte kan veroorzaken. Bespreek dit met uw arts als u bezorgd bent.

Het flesje stop bevat droog natuurlijk rubber (een derivaat van latex), dat allergische reacties bij mensen die gevoelig zijn voor latex zijn kan veroorzaken. Vertel uw arts als u een latexallergie voordat u gallium citraat ga 67.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts of verpleegkundige onmiddellijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van gallium citraat ga 67

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

gallium citraat ga 67 Side Effects

gallium citraat ga-67