gemakkelijke hoofdgerecht recepten

Impromptu zwemmen uitstapjes, uitstapjes naar het park, bezoek aan vrienden en familieleden – dit zijn slechts enkele van de vele redenen waarom we willen niet vast te zitten in de keuken als het weer warm is. Toegegeven, we willen nog steeds elegant (en gezonde) lunch en diner voorgerechten serveren – maar we willen om het te doen met de minste hoeveelheid van problemen mogelijk te maken. Eerlijk gezegd kan ik niet tegenspreken, dus ik gekamd websites op zoek naar top-ranked gemakkelijk hoofdgerecht recepten, dan verlicht ze op calorieën (en tijd).

Interessant is dat de recepten vond ik de neiging om te vallen in de volgende drie categorieën

1. Make-Ahead Entrees

U kunt de rush voor het diner verslaan door het zetten van uw hoofdgerecht samen de nacht vóór of dat morgen, dan slaan in de koelkast. Wanneer het tijd is om te eten, gewoon doen de laatste garnering en assemblage, en je goed om te gaan. Dit werkt voor voorgerechten als quiche (net opwarmen als je wilt om het warm te dienen), pasta en graan gebaseerde salades en eenvoudig hoofdgerecht salades zoals Cobb salade, taco salade, en Salade Nicoise.

U kunt ook elke vorm van soep, hutspot, of chili van tevoren. Net verwarm ze in de magnetron op suppertime – of houd ze warm in een slowcooker de hele dag. U kunt ook lasagne of een andere braadpan van tevoren, pop het dan in de oven afbakken. Of u kunt hebben gebarbecued voorgerechten, zoals Kabobs of spiesjes, gemarineerd en klaar om de grill te raken.

2. De Serve Yourself ‘Entree Bar’

Sommige hoofdgerechten – vooral tacos, tostados en burrito’s – lenen zich voor een serveren-zelf setup. Het enige wat u hoeft te doen is de componenten bereid in kommen en klaar om te worden vastgesteld. Voor items zoals vlees of vis die moeten heet te zijn, kook ze van tevoren en op te slaan in een magnetron-safe kom in de koelkast. Wanneer u klaar om te serveren bent, maar magnetron voor een paar minuten.

3. De Make-en-Bake Bar

Dit is een variatie van het voorgerecht bar concept, waarbij uw familie of gasten samen te stellen hun voorgerechten die je dan grill of bak snel ter plaatse. Probeer een ‘maak je eigen gastronomische quesadilla’ s nachts, waarbij je dinermetgezellen monteer de quesadilla ze willen (te kiezen uit gekookte garnalen of krab, mango salsa, diverse gastronomische kaas en gegrilde groenten, bijvoorbeeld), en dan koken ze op de bakplaat of de grill. U kunt het zelfde met panini broodjes (uw panini maker warm en klaar om te gaan) of gegrilde gastronomische pizza doen (gebruik dik, meel huis-stijl tortilla’s als korsten om dit nog gemakkelijker te maken).

gezonde, lekkere recepten, van en goed eten magazine.

Kip, chocolade, salades, desserts, soep