heup labrum scheur behandelingen en drugs

Behandelingskeuzen zal afhangen van de ernst van uw symptomen. Sommige mensen herstellen met conservatieve behandelingen in een paar weken, terwijl anderen arthroscopische ingreep nodig te repareren of te verwijderen van de gescheurde deel van het labrum.

Niet-stero├»dale anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID’s), zoals ibuprofen (Advil, Motrin IB, anderen) en naproxen (Aleve), kan verlichten pijn en ontsteking te verminderen. Pijn kan ook tijdelijk worden bediend met een injectie van corticostero├»den in het gewricht.

medicijnen

Een fysiotherapeut kan je leren oefeningen om hip bereik van de beweging en hip sterkte en stabiliteit te maximaliseren. Een fysiotherapeut kan ook het analyseren van de bewegingen die je uitvoert die zetten stress op je heupgewricht en u helpen deze krachten te vermijden.

Behandeling

waarbij een glasvezel-camera en chirurgische instrumenten via kleine incisies in de huid worden ingevoegd – Als conservatieve behandelingen niet uw symptomen te verlichten, kan uw arts kijkoperatie aan te bevelen.

Afhankelijk van de oorzaak en de omvang van de scheur, kan de chirurg uitgesneden en verwijder de gescheurde stuk labrum of reparatie van de gescheurde weefsel door het weer in elkaar naaien.

Chirurgische en andere procedures