huilend kind en eventueel misbruik

Huilen is een normaal onderdeel van het leven van uw kind. Blijf zo kalm mogelijk tijdens huilen afleveringen. Er zijn veel verschillende manieren te benaderen van uw kind te huilen, en na verloop van tijd zul je de behoeften van uw kind te begrijpen en te weten hoe de zorg voor hem of haar.

Laat je niet boos op je kind te huilen. schudden of schade toebrengen aan uw kind nooit. Schudden van een kind in woede of het spelen van ruw, zoals hem of haar te gooien in de lucht, kan een letsel aan de hersenen veroorzaken. Shaken baby-syndroom moet worden gemeld aan uw arts. Als u vindt dat u geduld te verliezen of zijn bang dat je je kind kan pijn doen

Als uw kind een blessure waarvan u denkt dat zijn veroorzaakt met opzet (misbruik) heeft gehad, hulp zoeken. U kunt praten ongemakkelijk voelt met uw arts over de kwestie van misbruik, maar zorgverleners hebben een professionele plicht en wettelijke verplichting om de mogelijkheid van misbruik te evalueren. Het is belangrijk om deze mogelijkheid te onderzoeken, vooral als er geen getuigen van het letsel. Als u denkt dat uw kind is misbruikt, is het uw verantwoordelijkheid om uw arts te bellen of contact opnemen met de National Child Abuse Hotline en Referral Service bij 1-800-4-A-KIND of 1-800-422-4453. U kunt ook informatie vinden op http: //www.childhelp.

Emotionele (psychologische) misbruik kan leiden tot een kind te huilen. Emotionele mishandeling is een herhaald patroon van de ouder of verzorger gedrag dat brengt aan een kind dat hij of zij is waardeloos, gebrekkig, onbemind, ongewenste, bedreigd, of slechts van waarde zijn voor de behoeften van iemand anders te ontmoeten. Emotioneel misbruik (mishandeling) omvat opzettelijke verbale of gedragsproblemen acties of gebrek aan acties die interfereren met een gezonde ontwikkeling van een kind. Roerende emotionele steun, het isoleren van een kind, en het terroriseren van een kind zijn vormen van emotionele mishandeling.

Hulp voor Eczem van uw kind; Hoe is ADHD invloed zijn op uw leven; Hulp voor Tummy Troubles in Kids

Als u zich zorgen over uw ouderschap vaardigheden, contact mensen of organisaties die u kunnen helpen plaatsen identificeren ouderschap vaardigheden te leren, zoals zijn

William H. Blahd, Jr, MD, FACEP – Emergency Medicin; H. Michael O’Connor, MD – Emergency Medicine

14 november 2014

De feiten: Kids ‘Oral Healt; Children’s Vision Doorlichting; 9 Verrassende Redenen om Get More Sleep