katerbehandelingen

Splitsen hoofdpijn, misselijkheid, duizeligheid, uitdroging: iedereen die ooit heeft gedronken teveel kent de gevolgen ervan.

Alcohol is een diureticum (wat betekent dat verwijdert vocht uit het lichaam), dus het drinken van teveel kan leiden tot uitdroging. Uitdroging is wat veel van de symptomen van een kater veroorzaakt.

Alcohol kan je maag overstuur en geven u een slechte nachtrust’s. U kunt nog wat alcohol in uw systeem de volgende ochtend.

Katerbehandelingen zijn over het algemeen een mythe. Er zijn geen behandelingen voor een kater. Er zijn tips voor het vermijden van katers en voor het verlichten van de symptomen als je die hebt.

Cure mythe

De beste manier om een ​​kater te voorkomen is niet te drinken. Als u besluit om te drinken

Om een ​​kater te voorkomen, drink niet meer dan je weet dat je lichaam aankan. Als u niet zeker weet hoeveel dat is, wees voorzichtig.

Om het risico van schade aan uw gezondheid te verminderen als u meeste weken drinkt

U kunt bijhouden hoeveel eenheden u consumeren met behulp van de One You Drinks Tracker app beschikbaar via iTunes en Google Play te houden.

Een groot glas wijn, bijvoorbeeld, bevat ongeveer drie eenheden. In een avond, dat kan snel oplopen tot een veel meer dan je van plan was om te drinken. Hier zijn enkele voorbeelden

Volg deze tips om een ​​kater weg te houden

Ken je units

Als je wakker wordt de volgende ochtend gevoel verschrikkelijk, je waarschijnlijk niet dit advies op te volgen. Hoewel er geen echte behandelingen voor katers, zijn er manieren om de symptomen te verlichten.

De behandeling omvat het rehydrateren van het lichaam, zodat het kan omgaan met de pijnlijke symptomen (hoewel de beste tijd om te hydrateren is voor het slapen gaan).

Over-the-counter pijnstillers kunnen helpen met hoofdpijn en spierkrampen. Paracetamol-gebaseerde oplossingen zijn meestal de voorkeur, omdat aspirine verder de maag kan irriteren en verhogen misselijkheid en ziekte.

Suikerhoudende voedingsmiddelen kan helpen minder Trembly voelen. In sommige gevallen kan een antacidum nodig zijn om je maag eerst af te wikkelen.

beperken hoeveel je drinkt in één sessie; drinken langzamer; drinken met voedsel, afgewisseld met water of niet-alcoholische dranken

Bouillon soep, een dunne plantaardige bouillon, is een goede bron van vitaminen en mineralen, die herladen uitgeputte bronnen. Het belangrijkste voordeel is dat het gemakkelijk is voor een fragiele maag te verteren.

De ochtend erna

U kunt verloren vocht te vervangen door het drinken flauw vloeistoffen die gemakkelijk zijn op het spijsverteringsstelsel, zoals water, frisdrank water en isotone dranken (beschikbaar in de meeste winkels).

“Hair of the Dog ‘(het drinken van meer alcohol) helpt niet. Drinken in de ochtend is een riskante gewoonte, en je kan eenvoudig worden het uitstellen van het optreden van symptomen tot de alcohol weer verdwijnt.

Als u een zwaar drinken sessie, kater of niet hebt gehad, artsen adviseren dat u wacht ten minste 48 uur voor het drinken meer alcohol, om je lichaam te geven weefsels tijd om te herstellen. Soms natuurlijk een kater maakt dit advies gemakkelijker te volgen.

09/10 /

09/10 /

Miljoenen mensen hebben al hun vrije “midlife MOT”. Ontdek waarom deze health check-up is zo belangrijk

diensten

plaats

Neem onze quiz om te zien hoe je scoort

Praktische tips om u te helpen gekapt, plus informatie over een laag risico drinken, hoe alcohol effecten van uw gezondheid, en het begrijpen van eenheden

mannen en vrouwen wordt aangeraden niet regelmatig drinken meer dan 14 eenheden per week, spreid je het drinken meer dan drie dagen of meer als je een week drinken zoveel als 14 eenheden

Uw Health Check

Diensten in de buurt

een blikje standaard pils, bier of bitter – 1,8 eenheden, een pint standaard pils, bier of bitter – 2,3 eenheden, een klein glas wijn (125 ml) – 1,5 eenheden, een groot glas wijn (250 ml) – 3 eenheden; een maatregel van gedistilleerde dranken (25 ml) – 1 eenheid

Wilt u weten hoe gezond je bent?

Drinken en alcohol

Drink niet op een lege maag. Voordat je naar buiten, hebben een maaltijd die koolhydraten (zoals pasta of rijst) of vetten bevat. Het eten zal helpen vertragen het lichaam van de absorptie van alcohol;. Drink geen donker gekleurde drankjes als je hebt gevonden dat u gevoelig voor bent. Ze bevatten natuurlijke stoffen, genaamd congeneren (verontreinigingen) die bloedvaten en weefsels irriteren in de hersenen en kan een kater verergeren;. Drink water of niet-koolzuurhoudende frisdranken tussen elke alcoholische drank. Koolzuurhoudende (koolzuurhoudende) dranken versnellen van de absorptie van alcohol in uw systeem;. Drink een pint of zo van water voordat je gaat slapen. Houd een glas water door het bed te drinken als je wakker wordt tijdens de nacht.