lichaamsbeweging en astma: oefenen veilig, voorkomen dat astma-aanvallen

Een van de doelen van de behandeling van astma is om u te helpen een normale en gezonde levensstijl, die lichaamsbeweging en andere fysieke activiteiten omvat handhaven. Het nemen van uw astma-medicatie zoals voorgeschreven, het vermijden van triggers, en het monitoren van uw symptomen en longfunctie zal helpen dit doel te bereiken.

Wanneer stress begint omhoog te kruipen – of het nu over rekeningen, het werk, of je kinderen – overvolle kalender – astmasymptomen kan schoppen in overdrive. Zoals de piepende ademhaling en hoesten wordt nog erger, je gezondheid wordt nog een reden zich zorgen te maken. Astma en angst te maken voor een vicieuze cirkel, en een die neerwaartse spiraal snel kan; Astma wordt veroorzaakt door vele dingen, en een van hen is stress, “zegt Pramod Kelkar, MD, een collega met de Academie van AsthmaAllergy en Immunologie (AAAAI); So …

Activiteiten die korte, onderbroken perioden van inspanning, zoals volleybal, gymnastiek, honkbal, en worstelen betrekken, zijn over het algemeen goed verdragen door mensen met symptomen van astma.

Activiteiten die lange periodes van inspanning, zoals voetbal, hardlopen, basketbal en hockey te betrekken, kunnen minder goed worden getolereerd. Ook kan koud weer sporten, zoals ijshockey, langlaufen en schaatsen, uitdagingen met zich meebrengen. Echter, veel mensen met astma zijn in staat om volledig deel te nemen aan deze activiteiten.

Zwemmen, wat een sterke duursport wordt algemeen goed verdragen door veel mensen met astma, omdat het meestal wordt uitgevoerd terwijl ademt warme, vochtige lucht. Het is ook een uitstekende activiteit voor het handhaven fysieke fitheid.

Andere gunstige activiteiten voor mensen met astma kunnen zowel binnen als buiten fietsen, aerobics, wandelen en hardlopen op een loopband.

Neem de Astma beoordeling om op maat gesneden stappenplan krijgen

da; Nacht