milieu-ziekte: het evalueren van uw huis of werkplek – onderwerp overzicht

Als u denkt dat u wordt blootgesteld aan giftige stoffen, allergenen, of andere materialen die van invloed zijn op uw gezondheid, overweeg dan de volgende vragen over uw huis en werkplek. Schrijf gedetailleerde antwoorden op de vragen en bespreken met uw arts.

Metalen, zoals tijdens solderen of weldin; Stof of vezels, bijvoorbeeld van textiel of bouwstof; Chemicaliën, zoals van oplosmiddelen, verf, lijm, pigmenten, of chemisch reinigen vloeistof; fume; radiatio; Biologische materialen zoals bacteriën, bloedproducten of humane of dierlijke weefsels

importan; Het is mogelijk dat de belangrijkste titel van het rapport CARASIL is niet de naam die u verwacht. Kijk dan op de synoniemen Vermelding aan de alternatieve naam (namen) en wanorde onderverdeling (s) die in dit verslag te vinden.

Ben je blootgesteld aan een van de bovenstaande in het verleden?

Bent u blootgesteld aan harde geluiden of trillingen op het werk of thuis?

Heeft iemand in uw huishouden in contact komen met metalen, stof, vezels, chemicaliën, gassen, straling of biologische materialen?

Weet je wat soorten metalen, vezels, chemicaliën, dampen, of bestraling u werden blootgesteld aan? Heeft een van de materialen te krijgen op uw huid of kleding?

Zijn uw werk kleren gewassen thuis?

Kunt u een van de chemische stoffen of materialen waarmee u werkt op uw werk ruiken? Heeft u behoefte om beschermende uitrusting te gebruiken, zoals handschoenen of maskers?

Heeft u uw handen te wassen met oplosmiddelen?

Rook je of eten op uw werkplek?

Zijn een van uw collega’s of familieleden ervaren ongewone symptomen?

Zijn er huisdieren had een verandering in de gezondheid of zijn gedrag?

Doe je symptomen beter of slechter thuis, op het werk, in het weekend of tijdens de vakantie?

Is uw werkplek slecht geventileerde?

Woon je in de buurt van een industriële installatie, dump, commerciële activiteiten, of niet-residentiële eigendom; Welke van de volgende heeft u in uw huis; Airconditioner, zuiveringsinstallatie, of humidifie; Open haard of woodstov; Gas of olie-verwarming; Gas of elektrisch fornuis