oefening tijdens de zwangerschap: oefening types, richtlijnen, en nog veel meer

Het handhaven van een regelmatige lichaamsbeweging routine tijdens uw zwangerschap kan helpen om gezond te blijven en voel je best. Het kan ook je houding te verbeteren en een aantal veel voorkomende ongemakken zoals rugpijn en vermoeidheid te verminderen. Er is bewijs dat het zwangerschapsdiabetes kan het voorkomen (diabetes die zich ontwikkelt tijdens de zwangerschap), stress, en bouwen meer uithoudingsvermogen nodig voor arbeid en levering.

Als je lichamelijk actief waren vóór uw zwangerschap, moet u in staat om uw activiteit te gaan met aanpassingen als dat nodig is. U kunt oefenen op uw oude niveau, zolang je comfortabel en hebben de goedkeuring van uw arts. Lage impact aerobics worden aangemoedigd versus hoge impact. Laat uw hartslag hoger is dan 140 slagen per minuut. De zwangere competitieve sporter moeten nauwlettend worden gevolgd door een verloskundige provider.

Als je nog nooit eerder regelmatig hebben uitgeoefend, kunt u veilig beginnen met een oefening programma tijdens de zwangerschap na overleg met uw zorgverzekeraar. Probeer niet een nieuwe, inspannende activiteit. Wandelen en zwemmen worden beschouwd als veilig om te starten tijdens de zwangerschap. Het college van Obstetrie en Gynaecologie beveelt 30 minuten of meer van matige lichaamsbeweging per dag op de meeste, zo niet alle dagen van de week, tenzij u een medische of verloskundige complicaties.

Vermijd aërobe oefening tijdens de zwangerschap als u

Tips voor Heartburn relie; Gezonde Diapering: The Basic; Dental Bezoek voor zwangere vrouwen

Neem voorzorgsmaatregelen met aërobe oefening tijdens de zwangerschap als u

Gezonde recepten Minus de Heartbur; Bescherm uw gezin tegen Germ; In verlegenheid gebracht door incontinentie?