oestrogeen en progestageen combinatie (ovariële hormoontherapie) (oraal) het juiste gebruik

doseren

gemiste Dosis

Oestrogenen en progestagenen komen meestal met de patiënt informatie of aanwijzingen. Lees ze zorgvuldig door voordat u dit geneesmiddel.

Neem dit geneesmiddel alleen zoals aangegeven door uw arts. Neem niet meer van te nemen en geen rekening of gebruik het voor een langere tijd dan uw dokter besteld. Probeer om het geneesmiddel op hetzelfde tijdstip iedere dag om de mogelijkheid van bijwerkingen te verminderen en in staat te stellen beter te werken.

Voor patiënten die oestrogenen en progestagenen via de mond

De dosis medicijnen in deze categorie verschillend voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie omvat alleen de gemiddelde doses van deze geneesmiddelen. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

opslagruimte

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.