ontwikkelingsstoornissen vertragingen in 3, 4, en 5-jarigen: spraak, sociale, en nog veel meer

Ieder kind groeit en leert in zijn eigen tempo, en het bereik van wat normaal is vrij breed. Het is nuttig, hoewel, om de tekenen dat uw kind niet de vaardigheden die de meeste andere kinderen hebben op zijn leeftijd zou kunnen hebben leren kennen. Artsen noemen deze problemen ontwikkelingsstoornissen vertragingen.

Veel vertragingen zijn niet ernstig, en de meeste kinderen kunnen inhalen, vooral als ze begin van de behandeling te krijgen. De sleutel is om uw kind de hulp die hij nodig heeft, zodra je denkt dat er een probleem is. Als u zich afvraagt ​​of uw kleintje achter valt in emotionele, mentale of fysieke groei, niet wachten om uit te vinden. Praat met zijn arts meteen.

Er zijn veel verschillende soorten. Kinderen kunnen problemen hebben met

Deze problemen zijn de meest voorkomende vorm van vertraging in de ontwikkeling. Ze klinken gelijkaardig, maar ze zijn verschillende soorten problemen. Toespraak betekent dat de geluiden die uit de mond van een persoon komen. Kinderen die een toespraak vertraging kan stotteren of moeite hebben te zeggen woorden op de juiste manier.

Taal verwijst naar de betekenis van geluiden en gebaren. Kinderen met taalproblemen kunnen moeite hebben zich uit te drukken of het begrijpen van anderen.

Mogelijke oorzaken. Een vertraging in deze vaardigheden kan gebeuren om vele redenen, met inbegrip van

Wat je kunt doen. Als u denkt dat uw kind een probleem heeft met zijn toespraak of taal, liet zijn arts weten meteen. De arts moet zijn gehoor te testen. Ze zal waarschijnlijk suggereren ook dat uw kind te zien een professional die kan diagnosticeren en behandelen van deze vertragingen, een zogenaamde logopedist of logopedist. Deze specialist zal bestuderen hoe uw kind zelf uitdrukt, met inbegrip

Als uw kind heeft wel een vertraging, zou hij logopedie nodig hebben. Een therapeut kan werken met hem over hoe je woorden en klanken uit te spreken, en het versterken van de spieren in zijn gezicht en mond. U kunt ook werken met uw kind op spraak en taal

Hulp voor Eczem van uw kind; Hoe is ADHD invloed zijn op uw leven; Hulp voor Tummy Troubles in Kids

De feiten: Kids ‘Oral Healt; Children’s Vision Doorlichting; 9 Verrassende Redenen om Get More Sleep