schimmelvorming actueel

Therapeutische klasse: Antifungale

Gebruikt voor schimmelvorming

Chemische Klasse: Imidazool

Sommige van deze preparaten kunnen verkrijgbaar zijn zonder recept verkrijgbaar.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Hoewel er geen specifieke informatie vergelijken gebruik van topische miconazol bij kinderen gebruik in andere leeftijdsgroepen, is dit geneesmiddel niet verwacht verschillende bijwerkingen of bij kinderen dan in volwassenen veroorzaken.

Veel geneesmiddelen zijn niet specifiek onderzocht bij oudere mensen. Daarom kan het niet bekend of ze werken precies dezelfde manier in jongere volwassenen. Hoewel er geen specifieke informatie vergelijken gebruik van lokale miconazol bij ouderen gebruik in andere leeftijdsgroepen, is dit geneesmiddel niet verwacht verschillende bijwerkingen of problemen bij ouderen dan in jongere volwassenen.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u dit geneesmiddel gebruikt, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Voordat u schimmelvorming

Gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die miconazol bevatten. Het kan niet specifiek worden schimmelvorming. Gelieve te lezen met zorg.

Houd dit geneesmiddel uit de buurt van de ogen.

Breng voldoende miconazol naar het getroffen gebied te dekken, en wrijf zachtjes.

Om de aërosol poedervorm van miconazol gebruiken

Om de aërosol oplossing vorm van miconazol gebruiken

Om de poedervorm van miconazol gebruiken

Wanneer miconazol wordt gebruikt om bepaalde soorten schimmelinfecties van de huid te behandelen, dient occlusie (luchtdicht afscherming zoals keuken plastic wrap) niet worden aangebracht over dit geneesmiddel. Om dit te doen kan leiden tot irritatie van de huid veroorzaken. Heeft een afsluitend dressing over dit geneesmiddel, tenzij je zijn gericht om dit te doen door uw arts niet van toepassing.

Om u te helpen opruimen van uw infectie volledig, houdt het gebruik van dit geneesmiddel voor de full-time van de behandeling, zelfs als uw conditie is verbeterd. Gebruik geen doses niet te missen.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, breng het zo snel mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Bewaar de bus bij kamertemperatuur, weg van warmte en direct licht. Niet bevriezen. Houd niet van dit geneesmiddel in een auto waar het kan worden blootgesteld aan extreme hitte of kou. Niet gaatjes prikken in de bus of gooi het in het vuur, zelfs als de bus leeg is.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Als uw huid probleem niet binnen 4 weken niet verbetert, of als het erger wordt, contact op met uw zorgverlener.

Correct gebruik van miconazol

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts zo spoedig mogelijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Beschikbaarheid Rx / OTC Rx en / of OTC

Zwangerschap Categorie N Niet geclassificeerd

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van schimmelvorming

Cutane candidiasis nystatine actueel, clotrimazol actueel, ketoconazol actueel, terbinafine, Lamisil, miconazol actueel

Tinea Corporis clotrimazol actueel, ketoconazol actueel, terbinafine, Lotrisone, Lamisil

Tinea cruris clotrimazol actueel, ketoconazol actueel, terbinafine actueel, Lotrisone, Lamisil

Tinea Pedis clotrimazol actueel, ketoconazol actueel, terbinafine actueel, Lotrisone, Lamisil

 of gaat u lid worden van de schimmelvorming steungroep te verbinden met anderen die dezelfde interesses hebben.

Schimmelvorming Side Effects

Schimmelvorming (miconazol plaatselijk)