sneller dan afhalen diners

Nou, mensen, ik deed wat ik vaak op Doordeweeks rond 5 pp m .: ik mijn man aan het werk belde en vroeg wat hij voor de lunch hadden. Is dit een soort van obsessie heb ik voor hem (of voedsel)? Niet precies. Het is mijn manier om te beslissen op het laatste moment wat te maken voor het diner. Zie je, als hij taco’s voor de lunch hadden, ik uitsluiten alle dingen Mexicaan. Als hij een broodje had, iets deli-achtige is uit de lijst.

Ja, ik vaak beslissen wat te koken voor een weekavond diner enkele minuten voordat de troepen samen op mijn keuken. Ik weet dat het verleidelijk om het afhalen ding te doen op doordeweekse avonden, maar geduld met mij. Ik denk dat je zult zien dat sommige van mijn “faster- dan- afhalen” diner ideeën (hieronder) zijn precies wat de “Recept Doctor” besteld.

Het lijkt misschien alsof afhalen is sneller dan koken. Maar als je het breken van minuut tot minuut, het is niet zo veel handiger dan een snelle zelfgemaakte diner. Afgelopen nacht, belde ik in een meeneem om een ​​restaurant keten. Hier is hoe de tijd ging vanaf dat moment

07:30 p.m .: Fietsen klasse eindigt en ik de bestelling te plaatsen op mijn mobiele telefoon. Het restaurant vertelt me ​​de bestelling klaar zal zijn in 15-20 minuten. Dus rijd ik daar, het is ongeveer 10 minuten; 07:55: Ik betaal voor het eten, na het parkeren en vervolgens het krijgen door de lijn in het restaurant; 08:10: Ik kom thuis en start het uitpakken van de diners; Totale tijd: 40 minuten; Totale kosten voor een gezin van 4: $ 35 (dat is met mijn twee tieners dochters krijgen de kinderen hun maaltijd, mijn man en ik splitsen een entrÃe, en een $ 1 tip voor de aardige dame bij de receptie).

OK, dus nu je denkt: “Wel, het duurde natuurlijk 40 minuten, ze ging naar een full-service restaurant Daarom drive-through fast food is het ticket op een doordeweekse avond..” Nou, ik probeerde de fast-food route en het deed het verbeteren van mijn tijd – maar niet veel. Hier is de verdeling van mijn fast-food drive-through ervaring

gezonde, lekkere recepten, van en goed eten magazine.

Kip, chocolade, salades, desserts, soep