tandheelkundige zorg voor senioren

Oral Health Trends

De leeftijd brengt veel senioren risico op een aantal orale gezondheidsproblemen, zoals

Glazuur is de dunne buitenste laag van de tand. Deze harde shell is het hardste weefsel in het menselijk lichaam. Glazuur omvat de kroon dat is het deel van de tand dat zichtbaar buiten het tandvlees; Omdat glazuur is doorzichtig, kun je licht zien doorheen. Maar het belangrijkste deel van de tand, de dentine, is het deel dat verantwoordelijk is voor uw tand kleur – of wit, gebroken wit, grijs of geelachtig; Soms koffie, thee, cola, rode wijn, vruchtensappen, en sigaretten vlekken op het glazuur op je …

U \ ‘ll vinden tips en trucs, evenals het laatste nieuws en onderzoek op het Oral Health.

U bent momenteel

Slechts 18,5% van de mensen in de wereld nooit floss. Je mist op een makkelijke manier om een ​​groot verschil in de gezondheid van uw mond te maken. Ongeacht hoe goed je borstel, plaque vormt nog altijd tussen de tanden en langs het tandvlees. Zijde etensresten opgesloten tussen de tanden en verwijdert de film van bacteriën die vormen voordat er blijkt om plaque die ontstoken tandvlees (gingivitis), holten en tandverlies kunnen veroorzaken. Probeer flossen slechts één tand aan de slag.

Je bent één van de 31% van vele mensen in de wereld die niet dagelijks doen flossen. Je mist op een makkelijke manier om een ​​groot verschil in de gezondheid van uw mond te maken. Ongeacht hoe goed je borstel, plaque vormt nog altijd tussen de tanden en langs het tandvlees. Tandenborstel varkenshaar alleen kan niet effectief schoonmaken tussen deze krappe ruimtes. Flossen verwijdert tot 80% van de film die verhardt tot plaque, die ontstoken tandvlees (gingivitis), holten en tandverlies kunnen veroorzaken. Doel voor 3 dagen!

Je bent één van de 31% van vele mensen in de wereld die niet dagelijks doen flossen, maar je bent goed op uw manier aan het maken van een positieve invloed op uw tanden en tandvlees. Ongeacht hoe goed je borstel, plaque vormt nog altijd tussen de tanden en langs het tandvlees. Tandenborstel varkenshaar alleen kan niet effectief schoonmaken tussen deze krappe ruimtes. Flossen verwijdert tot 80% van de film die verhardt tot plaque, die ontstoken tandvlees (gingivitis), holten en tandverlies kunnen veroorzaken. Doel voor alle 7 dagen!

Slechts 50,5% van de vele mensen in de wereld floss dagelijks, en goed voor je dat je een van hen! Ongeacht hoe goed je borstel, plaque vormt nog altijd tussen de tanden en langs het tandvlees. Tandenborstel varkenshaar alleen kan niet effectief schoonmaken tussen deze krappe ruimtes. Flossen verwijdert tot 80% van de film die verhardt tot plaque, die ontstoken tandvlees (gingivitis), holten en tandverlies kunnen veroorzaken. Gefeliciteerd met een goede mondgezondheid gewoonte!

U zult tips en trucs, evenals het laatste nieuws en onderzoek op het Oral Health te vinden.

BRONNEN

Dental Association, Healthy People 2010

Darkened tanden. Veroorzaakt in zekere mate door veranderingen in dentine – de botachtige weefsel dat het tandglazuur grondslag ligt – en een levensduur van consumptie-vlekken veroorzaken allergieën. Ook veroorzaakt door verdunning van de buitenste glazuur laag die de donkere geler dentine doorschijnen laat; Droge mond; Droge mond wordt veroorzaakt door een verminderde speekselvloed, die een resultaat van kankerbehandelingen die straling gebruiken om het hoofd en nek, alsmede bepaalde ziekten, zoals het syndroom van Sjögren en bijwerkingen van medicijnen kan worden. Veel geneesmiddelen kunnen een droge mond veroorzaken; Verminderd gevoel van smaak. Terwijl de leeftijd schaadt het gevoel van smaak, ziektes, medicijnen en prothesen kunnen ook bijdragen aan deze zintuiglijke verlies; Root verval. Dit wordt veroorzaakt door blootstelling van de tandwortel naar verval veroorzaken zuren. De tandwortels worden ontmaskerd als tandvlees zich terugtrekt uit de tand. Wortels geen email om ze te beschermen en zijn meer vatbaar voor verval dan het kroondeel van de tand; Tandvleesaandoeningen. Veroorzaakt door plaque en verergerd door voedsel meer in tanden gemaakt, gebruik van tabaksproducten, slecht passende kunstgebitten en bruggen, slechte voeding en bepaalde ziekten, zoals anemie, kanker en diabetes, is vaak een probleem voor oudere volwassenen; Verlies van tanden; Gum ziekte is een belangrijke oorzaak van het verlies van tanden; Ongelijke kaakbot. Dit wordt veroorzaakt door tand en dan niet vervangen van ontbrekende tanden. Hierdoor kan de rest van de tanden te drijven en verschuiven naar de open ruimte; -Prothese veroorzaakte stomatitis. Slecht passende kunstgebitten, slechte mondhygiëne, of een opbouw van de schimmel Candida albicans veroorzaken deze voorwaarde, dat is een ontsteking van het weefsel ten grondslag liggen aan een prothese; Lijster. Ziekten of geneesmiddelen die het immuunsysteem beïnvloeden kan de overmatige groei van de fungus Candida albicans in de mond veroorzaken.