uitoefenen voor artrose pijn

Het is misschien moeilijk te geloven, maar deskundigen het erover eens – lichaamsbeweging kan helpen verlichten van pijn in de gewrichten van osteoartritis (OA).

Oefening kan de spieren rond de gewrichten, die helpt stress te nemen uit de gewrichten te versterken. oefening ook

Naast artrose pijn kunnen uitoefenen offset andere gezondheidsproblemen, zoals osteoporose, diabetes en hartziekte.

Ten eerste, overleg dan met uw arts over de beste vormen van lichaamsbeweging voor u. Start vervolgens langzaam.

Het is altijd slim om de training te beginnen met een warming-up. Maar mensen met artrose kan willen een stap verder gaan om hun spieren op te warmen. Het nemen van een warm bad of het toepassen van warmte packs aan gewrichten kan handig zijn voor u uit te werken.

Beweging zelf kunt opwarmen spieren. Als je klaar om te zwemmen of wandelen, kunt u warm-up een zachte zwemmen of wandeling.

Hier zijn enkele eenvoudige warming-up oefeningen voor artrose, van ‘s fitness expert, Richard Weil, med, CDE. Do 04:57 herhalingen van elk.

Spierversterking kan afkomstig zijn van het opheffen van de hand gewichten, met behulp van flexibele slangen, zelfs het optillen van een 1 liter fles water.

Om een ​​hand-gewicht programma te starten, te gebruiken gewichten die je kunt optillen 12 tot 15 keer met een goede vorm. Zorg ervoor dat je je comfortabel voelt met de gewichten. Aan de slag met deze eenvoudige versterking oefeningen. Doe twee of drie sets van acht tot 12 herhalingen per stuk.