verlichten stress van het teen burnout

Huiswerk. Sport. Opknoping uit met vrienden. Deeltijd banen. Andere verplichtingen. Tieners hebben een hoop te doen. Velen zijn gericht op rekken tot ervaringen voor hun post-high school plannen. Maar toen ze de opbouw van hun cv voor volwassen leven, is er een vaardigheid experts zeggen dat ze missen – te weten hoe om te ontspannen.

Om de zaken nog erger te maken, als ze gestrest, ze kunnen ook terecht bij diezelfde ongezond gedrag – als het eten van junk food, het kijken te veel tv, en het spelen van videospelletjes – tot een betere en ontstressen voelen. Het is een val.

In plaats daarvan moeten tieners om te leren hoe je gratis te breken. U kunt helpen om te leren ze hoe ze stress voordat het wordt overweldigend en omgaan met het op een gezonde manier wanneer het staking doet. Dan zullen ze in staat zijn om de energie om fit keuzes te maken te hebben. Weten hoe om op te laden is een vaardigheid voor het leven, dat is net zo belangrijk als het laden op formele activiteiten, lessen en lessen, zeggen experts.

Ik zou het gelukkigst zijn als er een verplichte cursus in de dingen zoals yoga of meditatie, en ik zou niet hebben gezegd dat 10 of 20 jaar geleden “, zegt klinisch psycholoog Marsha Levy-Warren, PhD, auteur van The Adolescent Journey.” Kids [tegenwoordig] weet niet hoe uit te schakelen, te kalmeren, en erachter te komen wat het is dat belangrijk voor hen.

Uw tiener misschien niet eens merken wanneer ze gestresst en overweldigd. Als u een van deze symptomen opmerkt, is het tijd om uw tiener over de druk en de stress in hun leven om te praten